FOTOREIS MADAGASKAR

Unieke wereld met bizarre dieren!

FOTOREIS FINS LAPLAND

Varangerfjord en vogeleiland Hornoya

FOTOREIS WIT-RUSLAND

Laplanduilen, maar ook korhoen, poelsnip en elanden

FOTOREIS COSTA RICA

Kikkers, krok’s en kolibries

FOTOREIS USA

Landschappen van Arizona & Utah

Fotoreizen

Nature Talks Fotoreizen is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van foto, natuur, wandel en vogelreizen naar prachtige natuurgebieden en fotogenieke bestemmingen over de hele wereld. Professionele natuurfotografen zullen klaar staan om jou te helpen in je verdere ontwikkeling als fotograaf of je nu beginner of gevorderde bent dat maakt niet uit. Net zo min als het soort camera.

In een kleine reisgroep, onder begeleiding van een ervaren natuurfotograaf, leren wij jou hoe je de mooiste foto’s kunt maken. De fotograaf op deze fotoreizen gaat samen met jou in kaart brengen wat je motiveert, inspireert en wat je wensen zijn tijdens je trip om op adembenemende locaties jouw fotografische skills verder te ontwikkelen. Daarnaast zal voor elke fotoreis een deelnemersbijeenkomst worden georganiseerd om elkaar beter te leren kennen, wat je kunt verwachten en tot slot wat je naast een goed humeur moet meenemen. Nature Talks Fotoreizen is een officiële touroperator een aangesloten bij reisgarantiefonds STO en de branchevereniging VvKR.

Leer anders te kijken naar het onderwerp en omgeving en ga met ons mee voor een unieke fotoreisbeleving. Ga  je mee voor een onvergetelijke wandel, vogel, natuur- fotografiereis?

Nature Talks is ook op de Vakantiebeurs van 16/19 januari

Nature Talks Fotoreizen is dit jaar weer aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht. Dit jaar vieren ze hun 50 jarig bestaan. Wil je meer weten over een van onze fotoreizen of kennismaken met ons team? Kom dan gezellig langs voor een bakje koffie of thee op onze stand 11.G028 in hal 11 bij het Fotopaviljoen.

Kan je niet langs komen maar wil je meer weten over onze fotoreizen bel of mail ons we zijn 7 dagen per week bereikbaar.

CO2 compenseren met Trees for All

Nature Talks werkt samen met Trees for All om structureel CO2 te compenseren.
Voor iedere fotografiereis van Nature Talks wordt de CO2 uitstoot bepaald en omgerekend in een donatie aan Trees for All.

Trees for All is een ervaren aanbieder van CO2-compensatie. Zij zorgen voor vastlegging van de hoeveelheid uitstoot in een van hun duurzame bosprojecten in het buitenland.

Door bomen te planten in ontwikkelingslanden beschermen ze het leefgebied van vele diersoorten, helpen de lokale bevolking en dragen bij aan een groene en gezonde aarde. Daarbij komt dat bomen in de tropen sneller groeien en dus meer CO2 opslaan.

Trees for All is een CBF-erkende stichting. Alle bosprojecten van Trees for All zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2. Ook de impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied wordt gemonitord en gecontroleerd.

Boek nu je onvergetelijke fotoreis!

Komende fotoreizen

N

Fotoreizen met kleine groepen tot max 10 mensen

N

Geschikt voor alle leeftijden, jong, oud en gezin

N

Voor zowel beginnende als gevorderde fotografen

N

Veel persoonlijke begeleiding, jij als klant staat centraal

N

Geweldige fotogenieke bestemmingen

N

Fotoreizen zoals het hoort

N

Leer over fotografie en de natuur

N

Met een veilig en gerust gevoel op vakantie door garantiefonds

N

Coaching door professionele natuurfotografen

In september 2017 een prachtige fotoreis meegemaakt welke werd begeleid door Hans Menop en Cees Uri. De reis ging naar de Damhertenbronst in Denemarken. Het onderkomen en het eten was voortreffelijk geregeld. Alles werd uit de kast gehaald om het mij en de anderen naar de zin te maken. Er werd ruim tijd vrijgemaakt om waar nodig de fotografische kennis bij te spijkeren of bij te brengen, dat verschilde per deelnemer en zijn of haar wensen. Dit was hun eerste georganiseerde reis met gasten maar dat merkte je aan niks, het liep gesmeerd. In de avond fotobesprekingen met een lekker glaasje wijn. Buiten de prachtige beelden was het ook gezellig, ik kan iedereen het aanbevelen.
Marianne Brouwer

In mei 2019 ben ik met reisbegeleider Peter van der Veen en andere deelnemers naar Finland gegaan om vanuit de hutten beren, wolven, auer-en korhoens te fotograferen. Dit was mijn eerste fotoreis en ben ik pas sinds kort bezig met fotograferen. Ik ben zeer tevreden met mijn eerste resultaten en zo’n fotoreis is zeker voor herhaling vatbaar. De reis was goed georganiseerd ,de huisvesting en het eten waren perfect, leuke groep mensen en eigenlijk niks te klagen ;-). Ook onze begeleider Peter was goed bezig en behulpzaam en aan ieders (fotografische)wensen werd voldaan.


Marlie S.

Lesley van Loo,
Ik wilde je graag nog’s extra bedanken voor de mooie reis en bijzondere ervaring die we samen hebben beleefd vorige week op de vogelfotografie reis in Fins lapland.
Ik heb ervan genoten, zal me nog lang bijblijven.
Hou me gerust op de hoogte via een nieuwsbrief af en toe of zo doorheen 
de komende jaren als jullie nog zulke dingen organizeren – het zal zeker 
niet meer dan 1 keer per jaar of per 2 jaar lukken :). Wat ik ook erg geapprecieerd heb is je luisterende en natuurlijke manier
van begeleiden, een eerste maar vermoedelijk niet laatste keer voor jou 
om te begeleiden.

Graag tot een volgende x,
 Kasper (België)

In mei mee geweest met de fotoreis voor de beren in Finland met Peter van der Veen.
Een prachtige reis met veel fotomogelijkheden. O.a. de korhoen, uiteraard beren en zelfs de wolf meerdere keren gezien. 
Er was veel keuze in de verschillende hutten op verschillende locaties wat resulteerde in een mooie variatie van foto’s wat ik heb kunnen maken. 
De begeleiding was top, de locatie prachtig, het verblijf in de lodge was erg goed en alles was prima geregeld. Ik heb meteen ook weer voor het najaar geboekt, Indian Summer.

Marije R.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!