Vrijwilligers

Bij het organiseren van dit jaarlijks evenement komt veel kijken en daarom zoeken wij nog een aantal vrijwilligers om ons te helpen in de voorbereiding of tijdens het evenement. Lijkt het je leuk om mee te helpen als vrijwilliger voor Nature Talks, het grootste natuurfoto festival van van de Benelux, geef je dan hier op: info@naturetalks.nl. Je bent van harte welkom!

Wij zoeken o.a. vrijwilligers voor:

Grafisch en/of webdesign, marketing & communicatie, AV/presentatie techniek, begeleiden van sprekers, bezoekers en standhouders en andere taken.   

Wil je vrijwilliger worden? Stuur dan je gegevens naar info@naturetalks.nl Geef hierbij je voornaam, achternaam, leeftijd en telefoonnummer. Onze vrijwilligerscoördinator Jurgen Sloots neemt dan contact met je op.

Als vrijwilliger krijg je toegang tot alle lezingen, activiteiten en zorgen wij voor eten en drinken. Daarnaast organiseren wij een uitje voor de vrijwilligers na het festival.

Met jouw hulp maken we er een prachtig foto-evenement van!

Voor meer vragen:

  • Jurgen Sloots +31(0)634824263
  • Lesley de Beer +31 (0)628807922

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!