Nature Talks Online Photo Festival

NATURE PHOTOGRPAHY

FESTIVAL

A Nature Talks Event 

Wil je je een dag of zelfs een héél weekend vanuit je luie stoel of bank volledig laten onderdompelen in de wereld die natuurfotografie heet? Sta je open voor nieuwe inzichten en wil je graag meer leren? Je laten inspireren door ‘s werelds beste natuurfotografen?

Ga met ons mee op een 2-daags, interactief evenement gericht op niets anders dan natuurfotografie. Macro-, landschaps-, natuur-, wildlife- en creatieve fotografie. We delen technieken, trucs en geheimen met je die je moet weten om perfecte natuurfoto’s te maken. Onze ervaren eersteklas natuurfotografen en fotojournalisten van over de hele wereld leren je de fijne kneepjes van natuurfotografie. We weten zeker dat je na het zien van alle lezingen staat te trappelen om met jouw camera naar buiten te gaan en direct met alles wat je hebt geleerd in de natuur wilt gaan oefenen.

Medio september volgt meer informatie over het festival op onze website. Maar zet zaterdag 12 en zondag 13 november 2022 alvast in je agenda. Dan vindt namelijk alweer de zesde editie van het Nature Talks Photo Festival plaats. Houd dus vooral onze pagina in de gaten.

Marsel van Oosten Nature Talks Photo Festival 2020
v

+25 sprekers

Nature Talks Foto Festival heeft meer dan 25 sprekers met boeiende lezingen

Prachtige beelden

Je zult de meest fantastische beelden
zien tijdens het foto festival + leren

Wereldklasse

Niet alleen sprekers uit de Benelux,
maar ook internationale sprekers

Fotobeurs

Naast het festival is er ook een fotografiebeurs, een virtuele weliswaar, maar met kortingsacties

Nature Talks Friends & Partners

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!