Nature Talks Photo Festival 2020

zaterdag 14 & zondag 15 november

Chassé theater Breda

Wil je een dag of zelfs een héél weekend volledig ondergedompeld worden in de wereld van natuurfotografie? Je laten inspireren door méér dan 50 topfotografen uit binnen- en buitenland? Sta je open voor nieuwe inzichten en wil je graag leren? Wil je op de hoogte worden gebracht over de nieuwste ontwikkelingen en snufjes op het gebied van fotografie?  

Dan mag je het jaarlijks terugkerende Nature Talks Photo Festival beslist niet missen! Na het doorslaand succes van afgelopen editie organiseert Nature Talks op 14 en 15 november 2020 al weer de 5de editie van dit fantastische natuurfotografie festival in de Chassé theater Breda. En dat lustrum gaan we groots vieren met geweldige sprekers. Naast het hoofdprogramma, met een scala aan topfotografen, en alle andere programma onderdelen, biedt Nature Talks tevens een prachtig basisprogramma met lezingen van Nederlandse fotografen, in samenwerking met De Vlinderstichting, Duiken in Beeld en anderen. Daarnaast kun je met hoofd-en basisprogramma genieten van een filmprogramma, portfolio reviews, een fotobeurs van meer dan 2.000 m2, productdemonstraties, een expositieruimte met o.a. de winnaars en finalisten van de Nature Photographer of the Year competitie, het fotografencafé en masterclasses. Een bomvol programma voor een inspirerend dagje of weekend uit.

De eerste namen van sprekers die wij bekend kunnen maken zijn; Kevin Morgans (ENG), Javier Aznar Gonzalez de Rueda (SPA), Ton Döpp (NED), Johnathan Lhior (FRA) en nog 46 anderen.

Geen zin in lezingen of films, maar wel een hartstochtelijk fotograaf? Bezoek dan de grote fotobeurs, ontdek de nieuwste camera’s en snufjes en profiteer van de beursaanbiedingen.  Of bezoek de foto-expositie van de Nature Photographer of the Year competitie. Kom ook, en laat je inspireren!
Kaartverkoop start per 1 juni 2020.
Kinderen tot 17 jaar gratis entree. Stuur ons een mail voor toegang.

Ga met ons mee op een fotoreis of fotoworkshop

Nature Talks Friends & Partners

v

+50 sprekers

Nature Talks Foto Festival heeft meer dan 50 sprekers met boeiende lezingen

Prachtige beelden

Je zult de meest fantastische beelden
zien tijdens het foto festival + leren

Wereldklasse

Niet alleen sprekers uit de Benelux,
maar ook internationale sprekers

Fotobeurs

Naast het festival is er ook een grote algemene fotografiebeurs van 2000m2 met kortingsacties

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!