Nature Talks Online Photo Festival

NATURE PHOTOGRPAHY

FESTIVAL

A Nature Talks Event 

Wil je je een dag of zelfs een héél weekend laten onderdompelen in de wereld die natuurfotografie heet? Sta je open voor nieuwe inzichten en wil je graag meer leren? Je laten inspireren door ‘s werelds beste natuurfotografen?

Ga met ons mee op een 2-daags, interactief evenement gericht op niets anders dan natuurfotografie. Macro-, landschaps-, natuur-, wildlife- en creatieve fotografie. We delen technieken, trucs en geheimen met je die je moet weten om perfecte natuurfoto’s te maken. Onze ervaren eersteklas natuurfotografen en fotojournalisten van over de hele wereld leren je de fijne kneepjes van natuurfotografie. We weten zeker dat je na het zien van alle lezingen staat te trappelen om met jouw camera naar buiten te gaan en direct met alles wat je hebt geleerd in de natuur wilt gaan oefenen.

Op zaterdag 11 en zondag 12 november 2023 vindt het Nature Talks Fotofestival weer plaats. We beloven dat het een leerzame, interessante en gezellige editie wordt met topsprekers uit binnen- en buitenland. Meer informatie volgt vanaf september. Houd dus vooral onze website in de gaten.

Marsel van Oosten Nature Talks Photo Festival 2020
v

+25 sprekers

Nature Talks Foto Festival heeft meer dan 25 sprekers met boeiende lezingen

Prachtige beelden

Je zult de meest fantastische beelden
zien tijdens het foto festival + leren

Wereldklasse

Niet alleen sprekers uit de Benelux,
maar ook internationale sprekers

Fotobeurs

Naast het festival is er ook een fotografiebeurs, een virtuele weliswaar, maar met kortingsacties

Nature Talks Friends & Partners

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!