Tijdschema 2021

 

Wat een klinkende namen van ’s werelds beste natuurfotografen zijn er (virtueel) aanwezig op deze eerste online editie van het Nature Talks Photo Festival! Wij zijn enorm trots op deze geweldige line-up van sprekers. De ene fotograaf heeft nog meer prijzen op internationale fotowedstrijden gewonnen dan de ander. De (video)beelden van anderen zijn te bewonderen op bijvoorbeeld NatGeo of Discovery Channel. Of juist in diverse nationale en internationale magazines en kranten. Iedere topper heeft zijn/haar eigen expertise, ervaring, achtergrond en kennis die hij/zij graag met jou deelt!

Bonus: Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, je kunt alles tot 1 juni 2021 terugkijken. En bij een weekendticket zelfs tot en met 30 juni 2021. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

De tijdschema’s van het bomvolle fotoweekend
Onderstaand vind je het tijdschema van dit bomvolle fotoweekend. Laat je op zaterdag 13 en zondag 14 maart 2021 onderdompelen in de geweldige wereld die natuurfotografie heet.

1. Tijdschema sprekers (in het blauw)
In het eerste schema zie je welke fotograaf op welke dag een inspirerende of informatieve lezing geeft. Of een lezing op het gebied van conservation fotografie.

2. Tijdschema live Q&A’s (in het groen)
De tijdstippen van de live Q&A’s vind je in het groene schema terug. Je kunt tijdens de live Q&A de hemd van het lijf vragen van jouw favoriete fotograaf! De live Q&A’s worden trouwens ook opgenomen, dus kun je er niet live bij zijn, dan kan je het nog tot 1 juni terugkijken. En bij een weekendticket zelfs tot en met 30 juni 2021.

3. Tijdschema masterclasses en foto-reviews (in het oranje)
In het oranje overzicht staan de tijden van de masterclasses en foto-reviews. Onder andere Marsel van Oosten en Johan Lolos verzorgen deze leerzame onderdelen van ons festivalprogramma.

Hier volgt nog per spreker het tijdstip van zijn/haar live Q&A-sessie. Stel aan jouw favoriete spreker alle vragen waar je mee rondloopt. We spreken alleen een ding af, je mag alles vragen behalve zijn of haar pincode 😉

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!