Wat is er allemaal te doen op het Nature Talks Photo Festival?

Er is veel te doen tijdens Nature Talks Photo Festival! Een bomvol programma in het weekend van 10 & 11 november 2018:

  • Meer dan 30 lezingen per dag door nationale en internationale natuurfotografen
  • De filmzaal met diverse natuurfilms
  • De Vlinderzaal met clinics, lezingen over vlinders en de mogelijkheid om vlinders of je foto te determineren
  • De DuikenInBeeldzaal met clinics en lezingen over duiken en onderwaterfotografie
  • Stichting Deel de Natuur zaal met clinics en lezingen
  • De fotoexpositie met de winnaars van de fotowedstrijd Nature Photographer of the Year
  • 2000 m2 natuurfotografiebeurs: profiteer van beursaanbiedingen met tot wel 40% korting !
  • De prijsuitreiking van de Nature Photographer of the Year incl. de ‘Fred Hazelhoff Award’ (zaterdagavond)
  • De Marius van der Sandt stichting maakt de winnaars van de Marius vander Sandt 2018 bekend
  • Fotopresentaties van verschillende natuurfotoclub
  • Productdemonstraties van diverse grote topmerken
  • Hét fotografencafé voor een gezellige borrel
  • Kinderen tot 15 jaar gratis entree: pak o.a. gezellig een natuurfilm in de bioscoop!

Tickets

Er zijn verschillende programma’s te volgen op het Nature Talks Photo Festival. Zo is er het basisprogramma met lezingen van natuurfotografen uit Nederland en Belgie, maar wil je ook de lezingen van de (inter)nationale professionele natuurfotografen bijwonen dan heb je een hoofdticket nodig. Verder kun je je ‘eigen programma’ aanvullen met tickets voor een exclusieve masterclass van Theo Bosboom, Leon Baas of Bart Siebelink. 

Donateurs van Stichting Nature Talks krijgen korting op de tickets. Stichting Nature Talks helpt kleinschalige lokale natuurbeschermingsprojecten. Op de pagina Stichting Nature Talks lees je alles over deze Stichting, waar ze voor staat en wat ze precies doet. Ben je nog geen donateur maar help je graag mee? Dan kun je je aanmelden via het donateursformulier. Naast dat je bijdrage aan een goed doel, krijg je korting op allerlei producten van Nature Talks. waaronder dus een bezoek aan een dijk van een Festival!

Hieronder vind je uitleg over de diverse tickets.

Dagticket hoofdprogramma zaterdag of zondag

Koop je een dagticket dan kun je vollop genieten van alles wat er die dag op het Nature Talks Festival te doen is. En dat is veel! 

Dagtickets zijn verkrijgbaar voor zaterdag 10 november en zondag 11 november. Er spreken op beide dagen andere fotografen. Wil je ze allemaal zien, koop dan een weekendticket, dan ben je goedkoper uit! 

Weekendticket hoofdprogramma

Wil je niets van het hoofdprogramma missen? Koop dan een weekendticket. Zo kun je naar alle lezingen van het hoofdprogramma! Of je volgt een weekend lang je eigen mix van lezingen uit het hoofd- en basisprogramma.

Dagticket basisprogramma zaterdag en/of zondag

Met een dagticket van het Basisprogramma kun je aan alle activiteiten van het festival deelnemen, behalve de lezingen van het hoofdprogramma, en het ‘Around the World’ diner. Maar dat betekent niet dat er weinig overblijft! Kijk snel bij het basisprogramma en ontdek o.a. welke Nederlandse en Belgische natuurfotografen er spreken en welke activiteiten van de Vlinderstichting en Duikeninbeeld je kunt bijwonen.

Beursticket zaterdag of zondag

Wil je alleen naar de grootste natuurfotografiebeurs  van de Benelux (2.000 m2) en profiteren van alle speciale beursaanbiedingen? koop dan een beursticket. Je kunt hier uitgebreid met vertegenwoordigers van topmerken spreken en advies inwinnen. Of eindelijk eens die camera of lens kopen met een leuke korting? Je koopt al een beursticket voor slechts €3,00  

Let op! met een beursticket kun je geen lezingen bijwonen, maar wel de beurs én de expositie bezoeken.

Masterclasses

Speciaal voor het Nature Talks photo festival geeft Theo Bosboom, een van Nederlands bekendste natuurfotografen een twee uur durende masterclass. Ook Bart Siebelink (creatieve technieken) en Leon Baas (extreme macrofotografie) zullen een masterclass verzorgen. Andere namen zullen nog aan dit mooie lijstje worden toegevoegd. 

Tijdens de masterclass neemt de topfotograaf je mee op zijn reis naar spectaculaire foto’s… Wat is het creatieve proces dat achter die prachtige foto’s zit? Met welke apparatuur wordt gewerkt, wat is de voorbereiding, welke speciale technieken worden toegepast? Je krijgt alles te horen en als dat nog niet genoeg is kun je de fotograaf ook nog eens het hemd van het lijf vragen… Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plaatsen!

* Optioneel mee te bestellen.

Dinerticket ‘Arround the World’

Kom je ook gezellig dineren? Dat kan! Op zaterdagavond, na het festival en de borrel in het fotografencafé, kun je aanschuiven samen met alle sprekers van het festival. Wil je ook informeel mee-eten en genieten van een heerlijk diner? Koop dan wel op tijd een ‘dinerticket’ want op = op. Je kan alleen een ‘dinerticket’ kopen als je ook een hoofdprogramma ticket hebt gekocht. Je koopt je ‘dinerticket’ voor maar 35 euro!

Het diner is overigens in buffetvorm en bestaat uit meerdere gangen en diverse keukens van over de hele wereld. Laat je verrassen! 

Lunch

Je kunt in het restaurant kiezen uit een uitgebreide lunch van de kaart, denk aan bijvoorbeeld;

 • Verschillende (luxe) belegde broodjes, warm en koud
 • Handfruit
 • Soep
 • Warme snacks
 • Melk / Karnemelk
 • Thee / Koffie
 • Diverse dranken & vruchtensappen

 Eigen meegenomen lunch of drinken mag je niet binnen het congrescentrum nuttigen.

Parkeermunten

Je kunt bij het congrescentrum parkeren, ze bieden plaats aan 700 voertuigen. Wij verkopen deze munten vooraf voor € 5 per stuk per dag. Het congrescentrum zelf verkoopt ook parkeermunten bij de receptie voor € 7.

Voorkom lange wachttijden en bestel je parkeermunt vooraf. Je krijgt de parkeermunt direct bij binnenkomst als je ticket wordt gescand.Koop je een weekendticket, selecteer dan 2 parkeermunten in de ticketshop.

Op = Op & Vol = Vol

Dit evenement met veel lezingen en tal van andere activiteiten wil je niet missen. In verband met de grote van de zalen zijn er voor elke ticketgroep een beperkte aantal plaatsen, dus boek tijdig en voorkom teleurstellingen.

Vergeet niet je rijbewijs, paspoort ofidentiteitskaar mee te nemen, want de tickets boek je op naam, dus bij de ingang kan het zijn dat de beveiliging om je id zal vragen.

Tijdschema zaterdag 10 november

Tijdschema zondag 11 november

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!