Er is veel te doen tijdens Nature Talks Photo Festival! Een bomvol programma in het weekend van 10/11 november.

 • 50 lezingen
 • >45 internationale en nationale top-fotografen
 • Filmzaal met diverse natuurfilms
 • Vlinderzaal (clinics, lezingen en determineren)
 • Duikeninbeeldzaal (clinics en lezingen)
 • Stichting Deel de Natuur zaal (clinics, lezingen)
 • Exposities met onder andere de winnaars van de fotowedstrijd Nature Photographer of the Year
 • 2000m2 natuurfotografiebeurs (met beursaanbiedingen van elke standhouder/merk die alleen dan geldig zijn; met tot wel 40% korting)
 • Nature Photographer of the Year uitreiking incl. de ‘Fred Hazelhoff Award’ (zaterdagavond)
 • Marius van der Sandt stichting/winnaars beurs en prijsuitreiking mvds beurs 2018
 • Natuurfotoclub presentaties
 • Productdemonstraties in verschillende zaaltjes
 • Portfolio reviews
 • Fotografencafé voor gezellige borrel
 • Volg diverse masterclasses (optioneel)
 • Kinderen tot 15 jaar gratis entree (pak o.a. gezellig een natuurfilm in de bioscoop)

Om dit mogelijk te maken werken wij met diverse tickets. Daarnaast doneren wij een deel aan een nog nader te bepalen goed doel waaruit de bezoeker mag kiezen. Dus je bezoekt niet alleen een dijk van een festival, je geeft meteen aan een goed doel.

Tickets

Er zijn diverse tickets te koop voor het Nature Talks Photo Festival bijvoorbeeld ‘beursticket’ voor het bezoek van de natuurfotografiebeurs en expositie, een dagticket en weekendticket voor het hoofdprogramma’ en een ‘basisticket’. Het grote verschil in de tickets is of je naar het hoofdprogramma gaat met lezingen van (inter)nationale sprekers, of alleen de andere lezingen wilt volgen. Hieronder tref je de diverse tickets en uitleg.

Dagticket hoofdprogramma zaterdag of zondag

Koop je een ‘dagticket’ dan mis je niks wat Nature Talks je te bieden heeft. En dat is veel en jij kunt alles bezoeken. Let wel goed op tijdens het aankopen op de datum van je ticket.

Je kunt een ‘dagticket’ voor het hoofdprogramma kopen voor zaterdag 10 november en zondag 11 november. Op deze dagen spreken telkens andere fotografen uit binnen en buitenland. Wil je het gehele weekend naar het hoofdprogramma dan adviseren wij je een ‘weekendticket’ te kopen. Met een dag of weekendticket kan je overigens alle programma’s bijwonen die Nature Talks organiseert.

Weekendticket hoofdprogramma

Wil je niks missen en ook nog eens besparen op je ticket? Dan raden wij je aan om een ‘weekendticket’ te kopen. Zo mis je geen enkele lezing van het hoofdprogramma of alles wat er omheen door Nature Talks voor je wordt georganiseerd zoals bijvoorbeeld het basisprogramma.

Basisticket zaterdag of zondag

Een ‘Basisticket’ is alleen geldig voor die dag waarvoor je die aankoopt, dus zaterdag 10 of zondag 11 november. Met een ‘basisticket’ kan je aan alle activiteiten deelnemen behalve het hoofdprogramma in het Schouwburg theater, masterclasses en het diner.

 

Beursticket zaterdag of zondag

Wil jij alleen profiteren van de beursaanbiedingen tijdens de grootste natuurfotografiebeurs 2.000 m2 van Benelux, eindelijk eens met de merken 1 op 1 spreken om advies in te winnen of eindelijk eens die camera of camera-apparatuur kopen? Koop dan een beursticket voor €5,00  (let op: dit is exclusief parkeren). Let op, met een beursticket kan je geen lezingen bijwonen, enkel en alleen de beurs en expositie bezoeken.

 

* Optioneel mee te bestellen.

Dinerticket ‘rond de wereld’

Kom je ook mee gezellig mee dineren? Dat kan! Op zaterdagavond na het festival en de borrel in het fotografencafé kan je aanschuiven bij alle sprekers die op het festival spreken en gaan wij met elkaar dineren. Nature Talks werkt overigens niet met naambordjes dus iedereen bepaald zelf bij en met wie je gaat zitten. Wil je ook informeel mee eten en genieten van een heerlijk diner koop dan wel op tijd een ‘dinerticket’ want deze zijn zeer beperkt en is voor een kleine exclusieve groep op = op. Je kan alleen een ‘dinerticket’ kopen indien je een ‘dag of weekendticket’ heb gekocht, niet middels een ‘basisticket’. Je koopt een ‘dinerticket’ voor maar 35 euro inclusief een parkeermunt t.w.v. 7 euro!

Het diner is overigens in buffetvorm en bestaat uit meerdere gangen en diverse keukens van over de hele wereld. Laat je verrassen of kijk hier voor het menu.

Lunch

Je kunt in het restaurant kiezen uit een uitgebreide lunch van de kaart, denk aan bijvoorbeeld;

 • Verschillende (luxe) belegde broodjes, warm en koud
 • Handfruit
 • Soep
 • Warme snacks
 • Melk / Karnemelk
 • Thee / Koffie
 • Diverse dranken & vruchtensappen

 Eigen meegenomen lunch of drinken mag je niet binnen het congrescentrum nuttigen.

Seminars (optioneel)

Tijdens het Nature Talks Photo Festival weekend worden er diverse masterclasses gegeven door professionele topfotografen. Deze fotografen maken niet alleen de prachtigste natuurfoto’s maar een aantal filmen ook. Wil je dus meer leren van een bepaald onderwerp dan is dit je kans. Natuurfotografie door de toppers uitgelegd. Indien je een masterclass ticket boekt, heb je direct toegang tot alle activiteiten in het basisprogramma die dag behalve het hoofdprogramma in de Schouwburg en het diner.

De masterclasses zijn kleinschalig, hierdoor krijg je direct inzicht in de werkwijze van de fotograaf die deze sessie verzorgt en leer je snel bij. Let op, voorkom teleurstelling en boek tijdig VOL=VOL.

Reserveer je plaats door in de ticketshop een ticket te kopen. Boek je een masterclass bij deze profs? Dan hoef je dus geen basisticket te kopen.

Parkeermunten

Je kunt bij het congrescentrum parkeren, ze bieden plaats aan 700 voertuigen. Wij verkopen deze munten vooraf voor 5 euro per stuk per dag. Het congrescentrum zelf verkoopt ook parkeermunten bij de receptie voor 7 euro.

Voorkom lange wachttijden en bestel je parkeermunt vooraf en bespaar naast de wachttijd ook nog eens 2 euro. Je krijgt de parkeermunt direct bij binnenkomst als jouw ticket wordt gescand. Je dient tijdens de aankoop van de tickets de parkeermunt toe te voegen aan je bestelling zodat je bij binnenkomst direct alles hebt geregeld. Bespaar jezelf een lange wachtrij bij de receptie en regel het direct. Koop je een weekendticket, selecteer dan 2 parkeermunten in de ticketshop.

Let op, raak jouw parkeermunt(en) niet kwijt want dan zal je nieuwe moeten aanschaffen.

Op = Op Vol = Vol

Dit evenement met veel lezingen en tal van andere activiteiten wil je niet missen. Maar er zijn voor elke ticketgroep beperkte plaatsen dus boek tijdig en voorkom teleurstellingen.

Tickets boek je op naam, bij de ingang kan het zijn dat de beveiliging om jouw id zal vragen. Neem deze dan ook mee.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!