Wat is er allemaal te doen op het Nature Talks Photo Festival?
Locatie: Chassé Theater Breda

Een bomvol programma in het weekend van 14 & 15 november 2020:

  • Meer dan 30 lezingen per dag door nationale en internationale natuurfotografen
  • De Vlinderzaal met clinics, lezingen over vlinders en de mogelijkheid om gefotografeerde vlinders te determineren
  • De DuikenInBeeldzaal met clinics en lezingen over duiken en onderwaterfotografie
  • Stichting Deel de Natuur zaal met clinics en lezingen
  • De fotoexpositie van de winnende foto’s van de Nature Photographer of the Year 2020 wedstrijd
  • 2000 m2 fotografiebeurs: profiteer van beursaanbiedingen met kortingen tot wel 40% !
  • De prijsuitreiking van de Nature Photographer of the Year 2020
  • De Marius van der Sandt stichting maakt de winnaars van de Marius vander Sandt 2019 bekend
  • Fotopresentaties van verschillende natuurfotoclub
  • Productdemonstraties van diverse grote topmerken
  • Hét fotografencafé voor een gezellige borrel
  • Kinderen tot 17 jaar gratis entree!

Tickets

Er zijn verschillende programma’s te volgen op het Nature Talks Photo Festival. Zo is er het basisprogramma met lezingen van natuurfotografen uit Nederland en Belgie, maar wil je ook de lezingen van de (inter)nationale professionele natuurfotografen bijwonen dan heb je een hoofdticket nodig. Verder kun je je ‘eigen programma’ aanvullen met tickets voor een exclusieve masterclass die door een aantal van de sprekers verzorgd wordt. Kijk hier voor het overzicht van de masterclasses

Donateurs van Stichting Nature Talks krijgen korting op de tickets. Stichting Nature Talks helpt kleinschalige lokale natuurbeschermingsprojecten. Op de pagina Stichting Nature Talks lees je alles over deze Stichting, waar ze voor staat en wat ze precies doet. Ben je nog geen donateur maar help je graag mee? Dan kun je je aanmelden via het donateursformulier. Naast dat je bijdraagt aan een goed doel, krijg je korting op allerlei producten van Nature Talks, waaronder dus een bezoek aan een dijk van een Festival!

Dagticket hoofdprogramma zaterdag of zondag

Koop je een dagticket dan kun je vollop genieten van alles wat er die dag op het Nature Talks Festival te doen is. En dat is veel! 

Dagtickets van het hoofdprogramma zijn verkrijgbaar voor zaterdag 9 november en zondag 10 november. Er spreken op beide dagen andere fotografen. Wil je ze allemaal zien, koop dan een weekendticket, dan ben je goedkoper uit! 

Dagtickets voor het hoofdprogramma worden ook tijdens het festival aan de kassa verkocht. Er wordt dan €2,50 extra in rekening gebracht.

Weekendticket hoofdprogramma

Wil je niets van het hoofdprogramma missen? Koop dan een weekendticket. Zo kun je naar alle lezingen van het hoofdprogramma! Bovendien heb je dan ook toegang tot het basisprogramma en de lezingen van de Vlinderstichting en Duikeninbeeld, dus je kunt je eigen mix aan lezingen samenstellen.

Dagticket basisprogramma zaterdag en/of zondag

Met een dagticket van het Basisprogramma kun je aan alle activiteiten van het festival deelnemen, behalve de lezingen van het hoofdprogramma. Maar dat betekent niet dat er weinig overblijft! Kijk snel bij het basisprogramma en ontdek o.a. welke Nederlandse en Belgische natuurfotografen er spreken en welke activiteiten van de Vlinderstichting en Duikeninbeeld je kunt bijwonen.

Dagtickets voor het basisprogramma worden ook tijdens het festival aan de kassa verkocht. Er wordt dan €2,50 extra in rekening gebracht.

Beursticket zaterdag of zondag

Wil je alleen naar de grootste natuurfotografiebeurs  van de Benelux (2.000 m2) en profiteren van alle speciale beursaanbiedingen? koop dan een beursticket. Je kunt hier uitgebreid met vertegenwoordigers van topmerken spreken en advies inwinnen. Of eindelijk eens die camera of lens kopen met een leuke korting? Je koopt al een beursticket voor slechts €5,00  

Let op! met een beursticket kun je geen lezingen bijwonen, maar wel de beurs én de expositie bezoeken.

Beurstickets zijn ook tijdens het festival aan de kassa te koop.

 

* Optioneel mee te bestellen.

 

Lunch

Je kunt in het restaurant kiezen uit een uitgebreide lunch van de kaart, denk aan bijvoorbeeld;

 • Verschillende (luxe) belegde broodjes, warm en koud
 • Handfruit
 • Soep
 • Warme snacks
 • Melk / Karnemelk
 • Thee / Koffie
 • Diverse dranken & vruchtensappen

 Eigen meegenomen lunch of drinken mag je niet binnen het congrescentrum nuttigen.

Parkeermunten

Je kunt bij het congrescentrum parkeren, ze bieden plaats aan 700 voertuigen. Om hiervan gebruik te maken heb je een parkeermunt nodig. Wij verkopen deze munten vooraf online voor € 5 per stuk per dag. Tijdens het festival zijn de parkeermunten te koop bij de receptie van het congrescentrum of aan de kassa van het festival voor € 7.

Voorkom lange wachttijden en bestel je parkeermunt vooraf. Je krijgt de parkeermunt direct bij binnenkomst als je ticket wordt gescand. Koop je een weekendticket, selecteer dan 2 parkeermunten in de ticketshop.

Op = Op & Vol = Vol

Dit evenement met veel lezingen en tal van andere activiteiten wil je niet missen. In verband met de grootte van de zalen zijn er voor elke ticketgroep een beperkt aantal plaatsen, dus boek tijdig en voorkom teleurstellingen.

Vergeet niet je rijbewijs, paspoort of identiteitskaar mee te nemen want de tickets boek je op naam, dus bij de ingang kan het zijn dat de beveiliging om je id zal vragen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!