Datum en Prijs

Op zaterdag 13 en zondag 14 maart 2021 vindt Nature-Talks plaats. Hét internationale online natuurfotografie-festival. Je kunt zowel een dag- als een weekend-ticket kopen voor het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 maart. En kan je dat weekend niet? Geen probleem, alles is al van te voren opgenomen en kan je dus bekijken waar en wanneer het jou uitkomt. Het enige waarvoor je thuis hoeft te blijven is de live Q&A vragensessies. De live sessies staan gepland op vaste tijdstippen. Maar ook deze worden opgenomen en worden naderhand online gezet, zodat je het nog allemaal op je gemak terug kunt kijken.

Het zijn natuurlijk voor iedereen onzekere tijden, voor jullie en voor ons. Dit exclusieve fotoweekend kost daarom slechts 60 euro per weekend ticket. Een dagticket schaf je al aan voor 35 euro. Plus een bonus… 

Bonus!
Als bonus ontvang je van ons twee waardebonnen met dezelfde waarde als je aangekochte ticket. Zo helpen wij elkaar in deze ongezellige en onzekere tijden.

Hoe werkt het? 

 1. Je krijgt bij een dagticket een kortingscode* voor 10 euro korting op een van onze fotoworkshops. Bij een weekendticket bedraagt de korting 20 euro.
 2. Ook ontvang je bij de aankoop van een dagticket een kortingscode* ter waarde van 25 euro, deze korting is te gebruiken voor een van onze fotoreizen. Bij een weekendticket bedraagt de korting 40 euro.
  *De kortingscodes zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Het voordeel van online. Je mist niks!
Je kunt tijdens dit fotoweekend naar hartenlust inspirerende lezingen en live Q&A’s van nationale en internationale topfotografen volgen. Je kunt alles tot en met 1 juni 2021 op je gemak (terug)kijken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Degenen met een weekendticket kunnen zelfs tot en met 30 juni 2021 alles (terug)kijken. Je hoeft dus niks te missen van dit bomvolle programma! Met een dagticket kan je ongeveer 15 lezingen bekijken + de live Q&A’s.

  Logingegevens
  Als je een ticket hebt geboekt, ontvang je op maandag 8 maart jouw persoonlijke link met de logingegevens. Na het inloggen kun je 2 pagina’s bezoeken en daar staan alle presentaties, standhouders en live Q&A’s voor je klaar. De layout heeft wel wat weg van een Youtube pagina waar je ook de diverse filmpjes ziet staan.

  Optionele programmaonderdelen (tegen meerprijs)
  Naast het standaard programma, bieden we – tegen een meerprijs – ook een aantal extra optionele programma onderdelen aan.

  1. Masterclasses
  Elke masterclass kan je optioneel bijboeken. Er zijn verschillende tarieven, groepsgroottes en onderwerpen. Leer van de experts en bekijk hier de leerzame masterclasses waaraan je kan deelnemen.

  2. Foto-en portfolio reviews
  Een aantal fotografen geven je persoonlijke feedback op bijvoorbeeld jouw portfolio, of bespreken 1 tot 2 foto’s in groepsverband. Wil je weten of je het in je hebt om een professionele natuurfotograaf te worden? Wat is jouw huidige niveau en hoe kan je dat eventueel in de toekomst verbeteren? Hoe til je jouw beeld naar een hoger level? Dit zijn slechts een aantal van de vragen die tijdens deze reviews aan bod komen. Kijk hier wie deze sessie geven.

  Met jouw deelname steun je lokale natuurbeschermingsprojecten
  Met het boeken van je ticket draag je niet alleen bij in het verbeteren van jouw fotografische skills, maar je steunt automatisch ook Stichting Nature Talks en daardoor lokale kleinschalige natuurbeschermingsprojecten.
  Er zijn een maximaal aantal (online) plekken per dag beschikbaar in verband met de beschikbare brandbreedte, dus wacht niet te lang met boeken want VOL=VOL.

  Korting
  Donateurs krijgen 10% korting op hun tickets. Log in op jouw account, bestel je ticket en je korting wordt direct verwerkt.

  Top 13 redenen waarom je ons Nature-Talks Photo Festival niet wilt missen

  Nature Talks Online Photo Festival
  1. Masterclasses, webinars en lezingen van 25 nationale en internationale fotografen waarbij je antwoord krijgt op al je vragen.
  2. Je hebt ruim 40 uur aan videomateriaal ter beschikking;
  3. Je hoeft niets te missen! Kijk alles terug tot en met 1 juni 2021 en bij een weekendticket zelfs tot en met 30 juni 2021 op een moment dat het jou het beste uitkomt;
  4. Krijg een kortingscode ter waarde van de ticketprijs, deze code is te verzilveren bij al onze fotoreizen en fotoworkshops;
  5. Geniet van een echte festivalsfeer, maar dan vanuit je huiskamer. Installeer je met je favoriete snacks en geniet van alle sprekers en sessies;
  6. Stream de lezingen naar je tv en bekijk alles op een groot scherm;
  7. Leer alle ins en outs van natuurfotografie kennen en kies uit de verschillende programma’s waar jij alles van wilt weten: educatie, inspiratie en/of conservatie;
  8. Laat de pro’s hun geheimen ontrafelen tijdens hun live Masterclass.
  9. Laat jouw foto’s reviewen, doe eindeloos veel inspiratie op en ontdek nieuwe invalshoeken;
  10. Surf en klik rond op de virtuele beursvloer met topmerken uitleg over hun nieuwste snufjes geven. En je kan ze al jouw vragen stellen via de live-chat / webcam;
  11. Stem voor de publieksprijs voor de Nature Photographer of the Year 2020;
  12. Doe een goede daad en steun de sprekers en/of een aantal goede (conservatie-)doelen in deze lastige Corona tijd;
  13. Kijk alles met Nederlandse ondertiteling, of schakel dit uit als je hier geen gebruik van wilt maken.

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

  Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

  Je bent succesvol ingeschreven!