Nature Talks Fotoworkshops

Nature Talks is hét platform voor natuurfotografen in Nederland en België waarbij we graag informatie en inspiratie delen met jou. Naast een festival organiseren wij samen met tal van bekende fotografen fotoworkshops en fotografiecursussen.

Wij helpen jou graag om een nog betere fotograaf te worden

Samen met tal van bekende natuurfotografen, biologen organiseert Nature Talks  fotoworkshops en cursussen waarbij jouw fotografische ontwikkeling voorop staat. Met het boeken van een fotoworkshop investeer je automatisch ook in natuurprojecten in NL.

WAAROM NATURE TALKS FOTOWORKSHOPS?

N

Ga met ons naar de mooiste plekken in Nederland & België

N

Professionele natuurfotografen

N

Voor informatie, inspiratie & educatie

N

Workshopleiders met zeer veel ervaring

N

Kleine groepen, persoonlijke aandacht

N

Met het boeken van een fotoworkshop steun je direct natuurprojecten

Nature Talks fotoWorkshops

Bij Nature Talks draait alles om natuur, fotografie, educatie en behoud. Via onze platform kan je kiezen uit diverse producten en diensten die wij jou bieden waaronder;

Fotoworkshops
Masterclasses
Fotoreizen
Nature Talks Photo Festival (jaarlijks)
Fotowedstrijd Nature Photographer of the Year

Wat je ook met Nature Talks doet of bestelt wij zullen een deel van de opbrengst gebruiken voor het steunen van natuurbeschermingsprojecten. Dus met jouw deelname aan een fotoworkshop investeer je niet alleen in het verbeteren van jouw fotografische skills, maar steun je ook direct kleinschalige natuurbeschermingsprojecten. Hoe gaaf is dat!

Nature Talks heeft als doel om voor elke fotograaf, jong, oud, beginner of gevorderde fotoworkshops, fotoreizen, fotografiecursussen aan te bieden die aansluiten op jouw behoefte en wensen. Onze fotoworkshop- en fotoreisleiders hebben al duizenden mensen les gegeven dus genoeg ervaring om jou weer een stap hoger te brengen.

De fotografen en workshopleiders die aan Nature Talks zijn verbonden delen ons idee van wie niet kan delen kan niet vermenigvuldigen. Daarom vinden zij het net als wij erg belangrijk om ook diverse natuurprojecten te ondersteunen met jouw bijdrage.

Wij werken met kleine groepen en niet met massa is kassa, wij maken tijd voor jou als deelnemer. Waarbij kwaliteit en een goede sfeer voorop blijven staan, want liever een te kleine groep met persoonlijk veel aandacht dan een te grote groep waarbij je nauwelijks wat leert. Jij investeert in natuur(fotografie), wij in jou!

Fotoworkshop Boomkikkers

Fotoworkshop Boomkikkers

8381 Vledder, Netherlands

Nature Talks is het platform voor natuurfotografen

Nature Talks en Stichting Nature Talks draait om onze gezamelijke passie met elkaar te delen, informatie en inspiratie uit te wisselen en tot slot gaat een deel van de opbrengst naar kleinschalige natuurbeschermingsprojecten. Natuurfotoworkshops en natuurfotografiecursussen zijn ideaal voor jouw ontwikkeling als natuurfotograaf.

workshops

tevreden klanten

Cursussen

kopjes koffie

Onze vaardigheden

Naast grote natuurkennis, fotografiesche kennis en didactische vaardigheden beschikken onze workshop- en cursusleiders over een voldoende dosis humor, passie en mensenkennis om met elke groep fotografen enthousiast aan de slag te gaan.

Cijfers zijn natuurlijk maar cijfers, maar ze geven een aardige indicatie waar het bij natiuurfotografieworkshops en natuurfotografiecursussen van Nature Talks om draait.

  • Passie voor natuur – 100%
  • Informatie, kennis overdracht – 100%
  • Inspiratie overdracht – 100%
Onze klanten
Natuurlijk kunnen wij zelf wel zeggen dat we goede, interessante en leerzame workshops aanbieden. Maar beter zijn de leuke berichten van tevreden klanten van onze workshopleiders die veel geleerd hebben.

“Mijn 2e workshop en weer was het gezellig en ontspannen. Er was genoeg aandacht en tijd als je iets wil weten. Kleinere groepen heeft zijn voordeel, en dat merk je. Voor mij komt er zeker een vervolg bij Judith.”

“Vanochtend een geweldige workshop mogen volgen bij Judith! Mijn allereerste workshop en die is uitstekend bevallen. Judith werkt met kleine groepjes waardoor ze genoeg aandacht en tijd heeft voor elke deelnemer. Herbert (haar man) zorgde voor de lekkere koffie die erg welkom was op deze vroege ochtend. Judith leert je de tijd te nemen voor het maken van de perfecte foto en leert je “anders” fotograferen. Ik heb in ieder geval een hoop inspiratie opgedaan en geleerd en bovenal ben ik erg tevreden met het resultaat! Genoten! Hartelijk dank Judith en Herbert voor deze ochtend en tot de volgende workshop”.

“Andrew bedankt voor je les 1 op 1 om iets meer uit een foto te halen dan de standaard foto’s die ik maakte. Ik heb weer wat bijgeleerd en kan nu zelf ook gaan experimenteren.”.
Petrie Smulders

Natuurfotograaf

“Ik heb inmiddels vijf workshops gevolgd. Er staan nog twee weekenden gepland, en dat zegt eigenlijk al heel veel. Judith en haar man Herbert maken er samen op alle mogelijke manieren een feestje van. Om te beginnen zijn Judith haar foto’s fantastisch en is haar enthousiasme erg aanstekelijk! De groepen zijn klein zodat ze iedereen voldoende aandacht kan geven. Het is gezellig en ze geeft zoveel mogelijk tips om prachtige foto’s te kunnen maken. Ze hecht veel waarde aan het respect voor de natuur. Het grote voordeel is het tijdstip. Heel vroeg in de ochtend, maar prachtig licht en alle tijd om rustig bijvoorbeeld vlinders te kunnen fotograferen voordat ze opwarmen en weg kunnen vliegen. Een echte aanrader! ”

Jouw interesse is gewekt?
maar je hebt nog vragen?

Stuur ons een email en wij zullen jou helpen met jouw vragen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!