De sprekers

Op zaterdag 11 en zondag 12 november 2023 vindt het Nature Talks Fotofestival weer plaats. We beloven dat het een leerzame, interessante en gezellige editie wordt met topsprekers uit binnen- en buitenland. Meer informatie volgt vanaf april/mei. Houd dus vooral onze website in de gaten.

Er zal dit jaar wederom een sensationele line-up aan sprekers, uit binnen- en buitenland, bij ons festival aanwezig zijn. En een breed scala aan genres tijdens het fotofestival weekend aan bod komen: van macro-, landschaps- en wildlife-fotografie tot storytelling. Iedere fotograaf heeft zo zijn/haar eigen ervaring en achtergrond. De een fotografeert voor National Geographic, de ander presenteert tv-programma’s en weer anderen publiceren boeken.

Laat je dus door deze 25 toppers inspireren en leer van deze experts. De fotografen geven namelijk hun geheimen prijs en delen praktische tips & tricks met je. Ook worden er zoals je van ons gewend bent indrukwekkende verhalen op het gebied van conservatie/natuurbehoud verteld.

Wil je weten wie er de afgelopen jaren bij ons een lezing hebben gegeven kijk dan hier.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!