De sprekers

Medio september volgt er meer informatie over het festival op onze website. Maar zet zaterdag 12 en zondag 13 november 2022 alvast in je agenda. Dan vindt namelijk alweer de zesde editie van het Nature Talks Photo Festival plaats. Houd dus vooral onze pagina in de gaten.

We kunnen je nu wel alvast beloven dat dit jaar wederom een sensationele line-up aan sprekers, uit binnen- en buitenland, bij ons festival aanwezig zullen zijn. En dat er een breed scala aan genres tijdens het fotofestival weekend aan bod komen: van macro-, landschaps- en wildlife-fotografie tot storytelling. Iedere fotograaf heeft zo zijn/haar eigen ervaring en achtergrond. De een fotografeert voor National Geographic, de ander presenteert tv-programma’s en weer anderen publiceren boeken.

Laat je dus door deze 25 toppers inspiren en leer van deze experts. De fotografen geven namelijk hun geheimen prijs en delen praktische tips & tricks met je. Ook worden er zoals je van ons gewend bent indrukwekkende verhalen op het gebied van conservatie/natuurbehoud verteld.

Wil je weten wie er de afgelopen jaren bij ons een lezing hebben gegeven kijk dan hier.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!