Masterclasses op Nature Talks

Tijdens het Nature Talks Photo Festival weekend worden er diverse masterclasses gegeven door professionele topfotografen. Deze fotografen maken niet alleen de prachtigste natuurfoto’s maar een aantal filmen ook. Wil je dus meer leren van een bepaald onderwerp dan is dit je kans. Natuurfotografie door de toppers uitgelegd. Indien je een masterclass ticket boekt, dan beschik je direct over een basisprogramma ticket welke je dan niet hoeft te kopen.

De masterclasses zijn kleinschalig, hierdoor krijg je direct inzicht in de werkwijze van de fotograaf die deze sessie verzorgt en leer je snel bij. Let op, voorkom teleurstelling en boek tijdig VOL=VOL. 

Reserveer je plaats door in de ticketshop een ticket te kopen. Boek je een masterclass bij deze profs? Dan hoef je geen basisticket te kopen. Want jij kunt met een masterclass ticket alles in het basisprogramma gratis volgen! 🙂

 

 

Zaterdag 10 november masterclasses fotografie

Zondag 11 november masterclasses fotografie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!