Masterclasses op Nature Talks

Tijdens het Nature Talks Photo Festival weekend worden er diverse masterclasses gegeven door professionele topfotografen. Deze fotografen maken niet alleen de prachtigste natuurfoto’s maar een aantal van hen filmt ook. Wil je meer leren over een bepaald onderwerp dan is dit je kans. Natuurfotografie door de toppers uitgelegd.

Zo verzorgt Bart Siebelink een masterclass over high key fotografie, een stijl waar hij prachtige resultaten mee boekt. Leon Baas vertelt je de geheimen van zijn extreme (groothoek) macrofotografie. En ook topfotograaf Theo Bosboom houdt een masterclass tijdens Nature Talks 2018!

De masterclasses zijn kleinschalig, maximaal 30 of 40 mensen per zaal. Hierdoor kun je veel van je vragen kwijt en is de interactie met de fotograaf gegarandeerd! Een ticket voor een masterclass kost 30 tot 40 euro en is te boeken in de ticketshop. Bij het boeken van een masterclass kan je ook kostenloos naar de foto-expositie en fotobeurs.

Let op, voorkom teleurstelling en boek tijdig: vol is vol. Reserveer je plaats door in de ticketshop een ticket te kopen! 

Masterclasses Zaterdag

Masterclasses Zondag

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!