Workshopleider Jody Zweserijn

Jody Zweserijn (1967) is dol op het fotograferen in de natuur. Hiernaast houdt zij van wandelen en actieve reizen maken.

Binnen haar fotografie houdt Jody zich vooral bezig met het overbrengen van haar gevoel in beelden. Deze foto’s hebben vaak een realistische inslag waarbij zij een opvallende sfeer creëert door lichtval, een onverwachte compositie en de manier van bewerken. Bijna alle vormen van natuurfotografie doet zij graag, maar haar beste beelden maakt zij van landschappen en tijdens macro en dichtbij fotografie.

Jody’s motto is: ‘Creativiteit is een vaardigheid, en daarom te leren’. Toch zijn veel mensen zich dit niet bewust. Daarom vindt zij het een mooie uitdaging mensen die natuurfotografie leuk vinden een stapje verder te brengen in hun kijkvaardigheid en te helpen hun creativiteit meer aan te spreken.

Op haar website vind je veel van haar fotowerk terug en lees je uitgebreid over haar fotografie en haar denkbeelden hierbij

Komende workshops

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!