Reisbegeleider Stefan Gerrits

Stefan Gerrits, geboren in maart 1973 in één van de kleinere dorpen in Nederland, Sambeek, woont nu al meer dan 20 jaar in een van de grootste stedelijke gebieden in Finland. Stefan reist veel voor zijn werk en houdt enorm van de dagen wanneer staal en beton, in al die vreemde en bekende steden, vervangen kunnen worden door de wilderness van de natuur. Eenmaal terug in dat afgelegen bos of veld, dirigeert hij zijn passie richting natuurfotografie.

Zijn stijl van fotografie wordt omschreven als fantasierijk en minimalistisch, terwijl anderen het vergelijken met Scandinavische ontwerpen of de Noordse manier van leven. Tijdens de fotografie is het voor Stefan belangrijk om de natuur te respecteren en het onderwerp en omgeving te presenteren in de meest eenvoudige compontenten; functie boven vorm. Dat is precies hoe Stefan de natuur ervaart en is de kern van wie hij is.

Na meer dan 20 jaar in Finland kent hij veel fotogenieke gebieden als zijn broekzak en staat hij ook ten allertijden in contact met lokale mensen om jou unieke en de beste mogelijkheden tot natuurfotografie te bieden. Hij zal jou laten kennismaken met de Scandinavische cultuur en met veel passie vertellen over de natuur in deze landen en waarom hij hier dus al zo lang woont.

Stefan heeft ook een eigen website: www.stefangerrits.com

Komende fotoreizen Stefan Gerrits

 

Andere fotoreizen

Not found

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!