Reisbegeleider Edo van Uchelen

Edo van Uchelen is bioloog & natuurfotograaf en uitgever van het ‘Handboek Natuurfotografie’ Hij deelt zijn kennis en enthousiasme graag met jou tijdens fotoreizen en ook fotoworkshops. Edo vertelt je de geheimen die andere natuurfotografen voor zichzelf houden. Hij inspireert, motiveert en laat je zien hoe jij je als fotograaf verder kunt ontwikkelen.

Edo heeft veel kennis van planten en dieren en weet die als geen ander toe te passen voor fotografie en film. Als natuurfotograaf is Edo veelzijdig met een voorkeur voor close-up fotografie, wildlife, vogels en het vastleggen van unieke (actie)momenten. Edo fotografeert als een bioloog, met een kunstzinnige inslag. Een mooie combinatie om verder te leren in natuurfotografie.

Hij woont in Drenthe aan de rand van het Nationaal Park Drents Friese Wold. Hier heeft hij een prachtig privé natuurterrein gerealiseerd. Door uitgekiend beheer is er een klein natuurparadijs ontstaan, met veel bijzondere en zeldzame soorten. Het terrein vormt de setting voor filmopnames en fotoworkshops.

Komende fotoreizen Edo van Uchelen

Andere fotoreizen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!