Vlinderstichting op Nature Talks

 

Uiteraard is de Vlinderstichting ook weer aanwezig op Nature Talks 2019! Zij zullen op zaterdag en zondag weer lezingen verzorgen over de herkenning en het leefgedrag van aller lei soorten vlinders en libellen.

En heb je zelf een mooie foto gemaakt van een vlinder, maar weet je niet welke soort het precies is. Neem je foto dan mee! Aan de hand van je foto wordt jouw vlinder of libelle op naam gebracht. Dat gaat om Nederlandse soorten, maar ook als je in Frankrijk of Hongarije een mooie vlinder of libelle hebt gefotografeerd kun je die meenemen. Jij gaat dan samen met de mensen van de Vlinderstichting puzzelen zodat je ook nog flink wat opsteekt over hoe je vlinders op naam kunt brengen.

Om daar nog meer over te horen kun je ook diverse clinics bijwonen over de herkenning van blauwtjes, witjes en andere ‘moeilijke’ groepen. Naast heel leerzaam is het natuurlijk ook geweldig leuk om de hele dag bezig te zijn met de vaak erg mooie foto’s van vlinders en libellen. Dus neem je foto’s mee op 9 en 10 november in de Vlinderzaal.

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!