Hoofd- en Basisprogramma Nature Talks

Het Nature Talks Photo Festival bestaat uit een hoofdprogramma en een basisprogramma. Met beide programma’s kun je een hele dag of weekend genieten van indrukwekende natuurfotografie en natuurfilms. Zo zijn er lezingen van top natuurfotografen, is er een vlinderzaal, een fotografie beursvloer van 2000m2 en worden er verschillende seminars gegeven. Kortom, er is voor elk wat wils! Kies snel het meest passende ticket en stel je eigen programma samen, en maak van Nature Talks jouw eigen inspirerende natuurfestival!

Hoofdprogramma 

Met een ticket voor het hoofdprogramma heb je toegang tot alle activiteiten van het basisprogramma (zie hieronder), maar daar bovenop kun je naar de lezingen van (inter)nationale topfotografen in de Schouwburgzaal, én naar de meet and greets, en de portfolio reviews. Wil je de geheimen van alle topfotografen weten en je laten inspireren door verbluffend mooie natuurfotografie? Dan wil je dit zeker niet missen!

Een dagkaart voor het hoofdprogramma kost € 42,50 en een weekendkaart € 75,-.

Koop je ook een ticket voor het diner (alleen voor hoofdprogramma bezoekers te koop), dan kan je lekker tafelen samen met alle sprekers en filmmakers van het festival.

Basisprogramma

Met een kaartje voor het basisprogramma heb je toegang tot een scala van activiteiten. Een ticket voor het basisprogramma voor één dag kost € 25,-. Bij veel onderdelen van het basisprogramma ligt de nadruk op praktische aanpak. Neem dus ook zeker je notitieblok of notebook mee.

Met een basisprogrammaticket kan je niet naar het programma in de Schouwburgzaal, de portfolio reviews en de meet en greets, daarvoor heb je een hoofdprogramma ticket nodig.

Wat kun je gaan doen en beleven met een basisticket?

 • meer dan 25 lezingen per dag door Nederlandse en Vlaamse fotografen
 • De filmzaal met diverse natuurfilms
 • De Vlinderzaal met clinics, lezingen en je kunt vlinders op je foto’s laten determineren
 • De DuikenInBeeldzaal met clinics en lezingen over duiken en onderwaterfotografie
 • De zaal van Stichting Deel de Natuur met clinics en lezingen
 • De expositie met de winnaars van de fotowedstrijd Nature Photographer of the Year
 • 2000 m2 natuurfotografiebeurs: profiteer van beursaanbiedingen tot wel 40% korting !
 • Nature Photographer of the Year prijsuitreiking met ‘Fred Hazelhoff Award’ (zaterdag)
 • Marius van der Sandt stichting/winnaars beurs en prijsuitreiking mvds beurs 2017
 • Natuurfotoclub presentaties
 • Productdemonstraties van diverse grote topmerken in een aparte zaal
 • Hét fotografencafé voor gezellige borrel
 • Kinderen tot 15 jaar gratis entree: pak o.a. gezellig een natuurfilm in de bioscoop!

Let op: voor alle zalen geldt vrije inloop, maar vol is helaas vol. Kom dus op tijd zodat jouw plek bij de activiteit gegarandeerd is. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Fotobeursticket: 2000 m2 beursvloer en foto-expositie

Je kan ook alleen naar de grootste natuurfotografiebeurs van Nederland. Meer dan 2000 m2 beursvloer! Hier profiteer je van alle speciale beursaanbiedingen (tot wel 40% korting) en kun je spreken met standhouders van alle grote merken om advies in te winnen. Je koopt een beursticket voor €3,- per dag. Deze fotografiebeurs is voor elke fotograaf een must! 

Vele grote merken zullen aanwezig zijn, samen met hun ambassadeurs die je kunnen voorzien van de beste tips en het tonen van de nieuwste modellen. Dit is dus dé kans om de perfecte apparatuur voor jouw fotodoelen. Naast de beurs kan je ook de exposities bezoeken met o.a. de winnaars van Nature Potographer of the Year. Als je al beschikt over een ticket voor het hoofd- of basisprogramma, dan kun je uiteraard ook de fotografiebeurs en exposities bezoeken


Nature_Talks_Photo_Festival_2017Nature_Talks_Photo_Festival_2017

Masterclasses

Speciaal voor het Nature Talks photo festival geeft Theo Bosboom, een van Nederlands bekendste natuurfotografen een twee uur durende masterclass. Ook Bart Siebelink (creatieve technieken) en Leon Baas (extreme macrofotografie) zullen een masterclass verzorgen. Andere namen zullen nog aan dit mooie lijstje worden toegevoegd.
Tijdens de masterclass neemt de topfotograaf je mee op zijn reis naar spectaculaire foto’s… Wat is het creatieve proces dat achter die prachtige foto’s zit? Met welke apparatuur wordt gewerkt, wat is de voorbereiding, welke speciale technieken worden toegepast? Je krijgt alles te horen en als dat nog niet genoeg is kun je de fotograaf ook nog eens het hemd van het lijf vragen… Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plaatsen!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!