Hoofd- en Basisprogramma Nature Talks

Voor Nature Talks kan je tickets krijgen voor een hoofd- en basisprogramma. Met beide tickets kan je je een hele dag of een heel weekend vermaken: Elke dag zijn er maar liefst vijf parallelle programma’s waarin natuurfotografie, -films, -educatie, maar ook andere kanten rondom natuur worden belicht. Kies snel het meest passende ticket, stel je eigen programma samen en maak er een leerzaam en inspirerende dag of weekend van!

Hoofdprogramma bezoekers volgende gratis het gehele basisprogramma

Met een ticket tot het hoofdprogramma heb je toegang tot alle activiteiten van Nature Talks en de mogelijkheid om een dinerticket te bestellen voor zaterdagavond. Een aantal onderdelen van het programma zijn exclusief voor tickethouders van het hoofdprogramma, zoals lezingen in de Schouwburgzaal, portfolio reviews en meet and greets. In het hoofdprogramma zullen de (inter)nationale topfotografen aan het woord zijn. Wil je hun geheimen weten en je verder laten inspireren dan wil je dit zeker niet missen.

Een dagkaart voor het hoofdprogramma kost € 45,- en een weekendkaart € 79,-.

Koop je ook een ticket voor het diner, dan kan je lekker tafelen met met alle sprekers of filmmakers van het festival.

Basisprogramma

Met een kaartje voor het basisprogramma heb je toegang tot het basisprogramma. Dit zijn alle activiteiten, behalve het programma in de Schouwburgzaal. Een kaart voor één dag kost € 20,-. In het basisprogramma ligt meer de nadruk op praktische aanpak, neem ook zeker je notitieblok mee.

Wil je vast een voorproefje waar je met het basisticket heen kan?

 • >25 (foto)lezingen per dag door NL en Be fotografen
 • Filmzaal met diverse natuurfilms
 • Vlinderzaal (clinics, lezingen en determineren)
 • Duikeninbeeldzaal (clinics en lezingen)
 • Stichting Deel de Natuur zaal (clinics, lezingen)
 • Exposities met onder andere de winnaars van de fotowedstrijd Nature Photographer of the Year
 • 2.000 m2 natuurfotografiebeurs (profiteer van beursaanbiedingen tot wel 40% korting)
 • Nature Photographer of the Year uitreiking incl. de ‘Fred Hazelhoff Award’ (zaterdagavond)
 • Marius van der Sandt stichting/winnaars beurs en prijsuitreiking mvds beurs 2017
 • Natuurfotoclub presentaties
 • Productdemonstraties van diverse merken in een aparte zaal
 • Fotografencafé voor gezellige borrel
 • Kinderen tot 15 jaar gratis entree (pak o.a. gezellig een natuurfilm in de bioscoop)

Let op: voor alle zalen geldt vrije inloop, maar vol is helaas vol. Kom dus op tijd zodat jouw plek bij de activiteit gegarandeerd is. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Fotobeursticket: 1500 m2 beursvloer en foto-expositie

Wil jij alleen maar de grootse fotografiebeurs (1500 m2!!) bezoeken en profiteren van alle aanbiedingen die alleen dit weekend gelden, of spreken met standhouders om advies in te winnen? Koop dan een beursticket voor €3,50,- inclusief één kop koffie of thee 🙂 Deze fotografiebeurs is voor elke fotograaf een must. 

Vele grote merken zullen aanwezig zijn, samen met hun ambassadeurs die je kunnen voorzien van de beste tips en het tonen van de nieuwste modellen. Dit is dus dé kans om de perfecte apparatuur voor jouw doelstellingen uit te zoeken. Naast de beurs kan je ook de exposities bezoeken met o.a. de winnaars van Nature Photographer of the Year. Beschik je over een hoofd-en basisprogrammaticket dan kan je automtisch de fotografiebeurs en exposities bezoeken.


Nature_Talks_Photo_Festival_2017Nature_Talks_Photo_Festival_2017

Masterclasses

Met een klein groepje deelnemers ga je dieper in op één onderwerp. Je leert in twee uur alles wat je moet weten onder professionele begeleiding. De masterclasses zijn voor € 29,- apart te boeken, maar dan is je deelname gegarandeerd. Met een ticket voor een masterclass heb je ook toegang tot de beurs en het gehele basisprogramma van die dag.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!