Nature Talks Photo Festival 2019 was weer een groot succes! In een 5-tal zalen gaven zo’n 45 nationale en internationale natuurfotografen boeiende presentaties, lezingen en masterclasses. Ook de fotobeurs met alle grote merken werd druk bezocht én we hadden een grootse tentoonstelling met alle foto’s van de finalisten van The Nature Phototgrapher of the Year competition 2019!

Wij danken onze sponsoren Kamera Express, Olympus, Sigma, NatuurPunt, PLM, Buteo Photo Gear, Roots

Tijdens het event zijn er diverse foto’s gemaakt. Onze dank hiervoor gaat uit naar;

 

      En noteer alvast in je agenda!

Nature Talks Photo Festival 2020 

          14 & 15 november!

Corona update

Op zaterdag 14 en zondag 15 november staat de vijfde editie van het Nature Talks op de planning. Hoe én in welke vorm kunnen wij dit jaar het Nature Talks Photo Festival laten plaatsvinden? Achter de schermen zijn wij al maanden bezig met diverse scenario’s voor een alternatief Fotofestival. Want één ding is zeker, zo’n groots evenement als de afgelopen jaren zal dit jaar helaas niet kunnen. Wij hebben overigens wel enkele leuke ideeën. Niks doen vinden wij in ieder geval geen optie! Wij houden jullie uiteraard op de hoogte.

Dag 1

Dag 2

NT Crew in beeld

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!