Een grootste fotografiebeurs met meer dan 2000m2 beursvloer! Of je nu van natuurfotografie houdt of gewoon met fotografie bezig bent, deze fotobeurs is voor elk type fotograaf interessant en meer dan het bezoeken waard. Elke standhouder komt met beursaanbiedingen welke alleen gelden tijdens het festivalweekend. Daarnaast zullen verschillende cameramerken ook productdemonstraties geven. Dus alleen al het festival bezoeken loont om deze geweldige kortingen mee te pakken of meer te weten te komen over dat specieke merk. Met een hoofd-en basisprogrammaticket bezoek jij gratis de fotografiebeurs.
Geen behoefte aan lezingen of films? Dan kan je met een fotobeursticket voor €3,00 ook de fotografiebeurs en expositie bezoeken van o.a. de winnaars van Nature Photographer of the Year. Je kunt op de fotografiebeurs met pin en contant betalen.

 

Vergeet trouwens ook niet wat foto’s op een USB-stick te zetten voor bijvoorbeeld een portfolio review. Tot ziens op Nature Talks Foto Festival!

 

De volgende merken komen dagelijks met productdemonstraties en lezingen op de fotografiebeurs, tevens zullen hun ambassadeurs op de stand staan om al jouw vragen te beantwoorden. Voor tijden en locaties van onderstaande lezingen en demo’s zie het tijdschema. 

 

Olympus (zaal New York)
 – Macro fotografie: Focus Bracketing & Stacking (za en zo) 
Micro Four Thirds systeem: het perfecte systeem voor natuurfotografen (za en zo) 
Star Trail Fotografie (za en zo)

Sony (zaal New York)
-lezingen en productdemonstraties volgen

FujiFilm (zaal New York)
-lezingen en productdemonstraties volgen

Benel (zaal New York) | Zaterdag & Zondag 14:20 – 
-Workshop Digiscoping  

 Transcontinenta (zaal New York) | Zaterdag & Zondag om 15:00 uur
-Harmen Piekema Landschapsfotografie met behulp van professionele filters (za)
-Martijn Kort Landschapsfotografie met behulp van professionele filters (zo)

 Andy Rouse (zaal New York) | Zaterdag 10:00 – 10:35 uur
-Aviation Photography 3.0 If the go fast, I’m in! 

 

Retailpartner is Kamera Express. Wij danken Kamera Express en het team voor hun vertrouwen en inzet om deze beurs en festival mogelijk te maken! 

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!