Een grootste fotografiebeurs met meer dan 2000m2 beursvloer! Of je nu van natuurfotografie houdt of gewoon met fotografie bezig bent, deze fotobeurs is voor elk type fotograaf interessant en meer dan het bezoeken waard. Elke standhouder komt met spectaculaire beursaanbiedingen tot wel 40% welke alleen gelden tijdens het festivalweekend. Daarnaast zullen verschillende cameramerken ook productdemonstraties geven. Dus alleen al het festival bezoeken loont om deze geweldige kortingen mee te pakken of meer te weten te komen over dat specieke merk. Met een beursticket voor €3,50 (incl. kop koffie of thee) kan je ook de beurs en expositie bezoeken van o.a. de winnaars van Nature Photographer of the Year.

Vergeet trouwens ook niet wat foto’s op een USB-stick te zetten voor een portfolio review, of leer hoe je foto’s kunt bewerken op de stand van Wacom. Tot ziens op Nature Talks Festival!

Retailpartner net als de vorige editie CameraNU.nl. Wij danken CameraNU.nl en het team voor hun vertrouwen en inzet om deze beurs en festival mogelijk te maken!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!