Een grootse fotografiebeurs met meer dan 2000 m2 beursvloer!

Of je nu van natuurfotografie houdt of gewoon met fotografie bezig bent, deze fotobeurs is voor elk type fotograaf interessant en meer dan het bezoeken waard. Elke standhouder komt met beursaanbiedingen welke alleen gelden tijdens het festivalweekend.  Daarnaast zullen verschillende cameramerken ook productdemonstraties geven. Dus alleen al het festival bezoeken loont om deze geweldige kortingen mee te pakken of meer te weten te komen over dat specifieke merk. Met een hoofd-en basisprogrammaticket bezoek jij gratis de fotografiebeurs.
Geen behoefte aan lezingen of films? Dan kan je met een fotobeursticket voor €5 ook de fotografiebeurs en expositie bezoeken van o.a. de winnaars van Nature Photographer of the Year. Je kunt op de fotografiebeurs met pin en contant betalen.


Retailpartner is Kamera Express. Wij danken Kamera Express en het team voor hun vertrouwen en inzet om deze beurs en het festival mogelijk te maken! 

Kijk ook eens op onze nieuwe website van De Fotobeurs

Nieuw: NiSi Benelux Introduction Set en NiSi Benelux Landscape Set

Transcontinenta BV, distributeur voor NiSi filters in de Benelux, introduceerde zeer recent nieuwe filter sets voor beginners, gevorderde en professionele fotografen aan. De NiSi Benelux Introduction en Landscape Set voor 100mm systemen, zijn met zorg samengesteld in nauwe samenwerking met de eigen NiSi Benelux ambassadeurs en vormen de perfecte sets voor iedereen die kennis wil maken met het fotograferen met vierkante filters.

 

De NiSi Benelux Introduction Set vormt een mooie beginnersset voor iedereen die schitterende zonsondergangen en wolkenluchten wil vastleggen. De set bevat het universeel inzetbare glazen NiSi Medium GND verloopfilter voor het perfect in balans brengen van een heldere lucht en een donkere voorgrond. Net als alle andere NiSi filters, is dit Medium GND filter gemaakt van optisch glas (Schott Glas) waardoor het uitstekend geschikt is voor gebruik met hoge resolutie camera’s en objectieven. De set wordt geleverd inclusief de V5 Alpha filterhouder en drie extra bevestigingsringen voor diverse filtermaten.

De NiSi Benelux Landscape Set is bedoeld voor iedereen die zijn landschapsfoto’s tot een hoger niveau wil tillen. Een mooie set voor het perfect in balans brengen van de belichting voor schitterende zonsondergangen en wolkenluchten met het NiSi Medium GND verloopfilter. Het NiSi ND1000 filter maakt het daarnaast mogelijk om zelfs overdag met zeer lange sluitertijden te werken voor het vervagen van water en wolken. En met het meegeleverde NiSi Pro CPL polarisatiefilter is het daarnaast nog mogelijk om reflecties te verminderen en het contrast en de kleurverzadiging te verhogen.  De set wordt geleverd inclusief de V5 PRO filterhouder en drie extra bevestigingsringen voor diverse filtermaten.

Probeerservice voor natuurfotografen

De unieke Transcontinenta Probeerservice biedt je de mogelijkheid om het objectief dat je op het oog hebt zelf uit te proberen. Zo gevarieerd als de natuur is, zo gevarieerd is ook het aanbod van objectieven voor natuurfotografen. Van fish-eye en ultragroothoek, van lichtsterke vaste brandpuntsafstanden, tot macro en telezooms. Daarnaast is er ook nog een groot assortiment aan creatieve objectieven, ieder met een geheel eigen beeldkarakteristiek.  Dit alles maakt het lastig om het juiste objectief te kiezen voor het type natuurfotografie dat jij wilt gaan doen. Gelukkig is er de unieke Transcontinenta Probeerservice!

De Probeerservice biedt je de mogelijkheid om het objectief dat je op het oog hebt zelf uit te proberen. Of je nu op het punt staat om je eerste objectief te kopen of op zoek bent naar een aanvulling op je huidige set objectieven, de juiste keuze blijft lastig. Via de Transcontinenta Probeerservice is het nu mogelijk om objectieven van Tamron, ZEISS, Samyang, XEEN en Lensbaby uit te proberen op je eigen camera, in de natuur en op een door jezelf gekozen tijdstip. Een unieke mogelijkheid om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. En heb je de aankoop gedaan? Dan kun je tot 100% van het volledige huurbedrag terug claimen bij de Probeerservice.

De Probeerservice, “Want zeg nou zelf………..wie probeert weet wat!”​

       MindShift draagoplossingen gemaakt door en voor natuurfotografen

MindShift Gear bestaat uit een groep van toegewijde professionele fotografen en productontwerpers die het behoud en de bescherming van onze  natuurlijke hulpbronnen en de planeet ondersteunen. Opgericht door de makers van Think Tank Photo en conservatie fotograaf Daniel Beltra, is MindShift toegewijd om producten en draagoplossingen te produceren voor iedereen die net als zij hartstochtelijk zijn over het ervaren van de natuur om ons heen.

MindShift’s slogan: ‘Engage with nature”, daagt mensen uit om niet alleen betrokken te worden bij outdoor activiteiten, maar om het gesprek aan te gaan over de natuur en onze relatie met de omgeving. MindShift is gespecialiseerd in outdoor draagoplossingen voor foto-en video apparatuur zoals: camerarugzakken, slingbags, filter buidels, snuittassen en andere relevante accessoires. De producten van MindShift zijn allen ontworpen voor, en optimaal afgestemd op, de outdoor liefhebber. Ze bieden een zeer hoog draagcomfort, gecombineerd met talloze praktische features en grote duurzaamheid van de gebruikte materialen. Door een ruim assortiment, in diverse formaten, is er voor iedereen een perfecte oplossing beschikbaar.

Transcontinenta BV, distributeur voor MindShift in de Benelux, maakt het mogelijk om tijdens Nature Talks zelf kennis te maken en te ervaren hoe doordacht, duurzaam en prettig dragend de MindShift rugzakken en tassen zijn voor gebruik in de natuur.  Neem dus je eigen apparatuur mee en kijk welke MindShift oplossing voor jou het meest geschikt is.

Nieuw: Peak Design Travel Line modulaire draagsysteem

Met een focus op veelzijdigheid, organisatie en gebruiksgemak voldoet de Peak Design ‘Travel Line’ aan een heel belangrijke designrichtlijn: geen twee natuur reizen zijn hetzelfde, dus de beste oplossing moet zich aan alle type reizen kunnen aanpassen. Niet alleen voor fotografen maar voor iedereen die van reizen houdt. De Peak Design ‘Travel Line’ bestaat uit een functie-rijk systeem van inserts en verpakkingtools die ook  los verkrijgbaar zijn. Ze bieden eindeloos veel mogelijkheden voor het aanpassen van de inrichting en bescherming van bijvoorbeeld kleding, schoenen, toiletartikelen, kabels, adapters én foto- en video apparatuur. Van een enkele camera of drone tot een volledige professionele kit. En niet onbelangrijk, deze Peak Design Travel inserts zijn ook heel goed te gebruiken of te combineren met enig andere draagoplossing buiten de ‘Travel Line’. Peak Design heeft haar doelstelling  op Kickstarter van $500.000,- voor de funding van de nieuwe ‘Travel Line’ meer dan overtroffen, want uiteindelijk staat de teller nu op meer dan $5.000.000,-!

De Peak Design Travel Backpack 45L is een veelzijdige, duurzame en mooie reisrugzak. Wat je ook meeneemt, waar je ook gaat, hoe lang je er ook bent, de Travel Backpack 45L houdt je spullen briljant georganiseerd, heerlijk toegankelijk en volkomen veilig. Voorzien van boven-, zij-, voor- en achter toegang via intuïtief geplaatste en weerbestendige ritsen. Voldoet aan de internationale luchtvaart ‘carry-on’ formaat eisen, maar is uit te vouwen tot een 45L rugzak om al je spullen en mogelijke apparatuur mee te nemen. Binnen no-time weer in te klappen tot een 30L formaat, waardoor deze rugzak ongeëvenaard is voor 1-daagse reizen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!