Een grootse fotografiebeurs met meer dan 2000 m2 beursvloer!

Of je nu van natuurfotografie houdt of gewoon met fotografie bezig bent, deze fotobeurs is voor elk type fotograaf interessant en meer dan het bezoeken waard. Elke standhouder komt met beursaanbiedingen welke alleen gelden tijdens het festivalweekend.  Daarnaast zullen verschillende cameramerken ook productdemonstraties geven. Dus alleen al het festival bezoeken loont om deze geweldige kortingen mee te pakken of meer te weten te komen over dat specifieke merk. Met een hoofd-en basisprogrammaticket bezoek jij gratis de fotografiebeurs.
Geen behoefte aan lezingen of films? Dan kan je met een fotobeursticket voor €5 ook de fotografiebeurs en expositie bezoeken van o.a. de winnaars van Nature Photographer of the Year en Michel Lucas. Je kunt op de fotografiebeurs met pin en contant betalen.


Retailpartner is Kamera Express. Wij danken Kamera Express en het team voor hun vertrouwen en inzet om deze beurs en het festival mogelijk te maken! 

Kijk ook eens op onze nieuwe website van De Fotobeurs voor het laatste beursnieuws

Voor het laatste beurs nieuws en programma van De Fotobeurs kijk snel op www.defotobeurs.nl

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!