Een grootste fotografiebeurs met meer dan 2000m2 beursvloer! Of je nu van natuurfotografie houdt of gewoon met fotografie bezig bent, deze fotobeurs is voor elk type fotograaf interessant en meer dan het bezoeken waard. Elke standhouder komt met beursaanbiedingen welke alleen gelden tijdens het festivalweekend. Daarnaast zullen verschillende cameramerken ook productdemonstraties geven. Dus alleen al het festival bezoeken loont om deze geweldige kortingen mee te pakken of meer te weten te komen over dat specieke merk. Met een hoofd-en basisprogrammaticket bezoek jij gratis de fotografiebeurs.
Geen behoefte aan lezingen of films? Dan kan je met een fotobeursticket voor €3,00 ook de fotografiebeurs en expositie bezoeken van o.a. de winnaars van Nature Photographer of the Year. Je kunt op de fotografiebeurs met pin en contant betalen.

Vergeet trouwens ook niet wat foto’s op een USB-stick te zetten voor bijvoorbeeld een portfolio review. Tot ziens op Nature Talks Foto Festival!

De volgende merken komen dagelijks met productdemonstraties en lezingen op de fotografiebeurs, tevens zullen hun ambassadeurs op de stand staan om al jouw vragen te beantwoorden. Voor tijden en locaties van onderstaande lezingen en demo’s zie het tijdschema.

Olympus (zaal Kernhem 3)
-Demo: Macro-fotografie – Focus Bracketing en Stacking (13:00 uur zaterdag & zondag)
-Demo/Lezing: Waarom het Micro Four Third Syteem voor natuurfotografie (15:15 uur 
zaterdag & zondag)

Sony (zaal Kernhem 3)
-Lezing:  natuurfotografie met Jan Vermeer (10:45 uur 
zaterdag & zondag)
Demo: Haal meer uit je Sony camera (13:30 uur 
zaterdag & zondag)

FuijFilm (zaal Kernhem 3)
-Lezing: 
Het nieuwe fotograferen met FUJIFILM DNA – Martin Hogeboom (12:30 uur zaterdag & zondag)

Fotograaf Martin Hogeboom laat zien hoe de FUJIFILM systeemcamera’s perfect aansluiten bij de behoefte van hedendaagse en toekomstige fotografen. Maak kennis met het FUJIFILM DNA, wat bestaat uit meer dan 80 jaar ervaring op beeldreproductie.

 

Retailpartner net als de vorige editie CameraNU.nl. Wij danken CameraNU.nl en het team voor hun vertrouwen en inzet om deze beurs en festival mogelijk te maken!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!