Wim Denijs & Sven Broeckx

 

Lezing ‘Landschap en Fotograaf een boeiende combinatie?’

Sven Broeckx (30 jaar) is een enthousiaste fotograaf met een voorliefde voor de bergen. Vorig jaar kreeg hij een eervolle vermelding in the Nature Photographer of the Year contest met zijn ‘Ibex at sunrise’. Wim Denijs (61 jaar), loopt al een tijdje mee als landschapsfotograaf. Maar daarnaast fotografeert hij ook graag portretten en architectuur. Het digitale tijdperk heeft de fotografie tot ongekende hoogten gebracht en de concurrentie is zeer groot geworden. Het fotograferen van landschappen vraagt dan ook voorbereiding. In hun lezing ‘Landschap en Fotograaf een boeiende combinatie?’ geven Sven en Wim een aantal handige tips om tot nog betere foto’s te komen.

Beiden heren hebben een passie voor de Scandinavische landschappen. Op deze manier is Northscapes ontstaan, een fotokring die workshops in IJsland, Lofoten en de Faeröer eilanden organiseert voor gelijkgestemde zielen. Aan de hand van foto’s die de sprekers tijdens hun vele omzwervingen hebben gemaakt delen beiden hun kennis.

Sven en Wim geven een lezing op zondag 12 november in het hoofdprogramma.

https://500px.com/svenbroeckx

https://500px.com/wimdenijs

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!