Tin Man Lee | Zondag

Maak je leercurve steil en ontdek hoe je razendsnelle en toch scherpe actiefoto’s maakt !

Tin Man Lee is een internationaal bekroonde natuurfotograaf, blogger en instructeur die al sinds jonge leeftijd een diepe liefde voor wilde dieren koestert. Zijn foto’s zijn gepubliceerd op de cover van het tijdschrift Alaska, het tijdschrift Wild Planet Photo en de jaarlijkse NANPA Expressions. Hij zat in de jury van Nature’s Best Photography Asia en View Bug. Zijn werk is uitgebracht in Smithsonian Earth, Natures Best Photography, Outdoor Photographer magazine, Nic-software, 500 PX, Peta Pixel, enzovoort. Hij geeft ook twee populaire online fotografiecursussen: Dynamic Tension Stacking en Maximum Emotional Impact, en momenteel volgen honderden bekroonde fotografen wereldwijd zijn lessen.

Persoonlijk zul je nergens een aardiger en genereuzer persoon aantreffen met zoveel kennis over de kunst van natuurfotografie. Hij stond al vier jaar op onze “wanted list” (figuurlijk natuurlijk..) en gelukkig hebben we hem eindelijk kunnen strikken voor ons festival, hij staat nu op de sprekerslijst.

Zijn lezing is een combinatie van inspiratie en educatie. Hij deelt zijn persoonlijke ervaring (vooral opgedaan in Noord-Amerika) en kennis met je. Bijvoorbeeld hoe je verbluffende dierenfoto’s (ijsberen, bruine beren, vossen, uilen, you name it..) maakt. Tin Man leert je hoe je op het kritieke moment scherpe en treffende actiefoto’s van vogels en wildlife maakt. Foto’s die blijven hangen!

Jagende beer gefotografeerd door fotograaf Tin Man Lee voor Nature Talks Fotofestival
Lynxen familie gefotografeerd door fotograaf Tin Man Lee voor Nature Talks Fotofestival
Uil gefotografeerd door fotograaf Tin Man Lee voor Nature Talks Fotofestival
Twee kleine vossen gefotografeerd door fotograaf Tin Man Lee voor Nature Talks Fotofestival

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!