Roelof Molenaar

Woonachtig in ‘t Gooi met als passie vogelfotografie. Roelof begon met het fotograferen van landschappen en macrofotografie. Uiteindelijk blijkt zijn passie toch te liggen in het fotograferen van vogels, die hij zo mooi mogelijk in hun natuurlijke omgeving en als het even kan met actie in beeld probeert te brengen. Hij gaat vrijwel altijd projectmatig te werk. Dit betekent dat hij een onderwerp kiest, en daarna het maximale er probeert uit te halen.

Roelof zal tijdens zijn presentatie niet alleen mooie beelden van vogels laten zien. Ook zal hij vooral vertellen hoe hij te werk gaat en hoe de verschillende beelden tot stand gekomen zijn.

Roelof heeft verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen. Zo won hij de Roots fotowedstrijd in 2010 en in 2019, maar hij viel ook in de prijzen bij de BPOTY, Namur photo festival, Groene Camera, Vogelwarte, Argus en Lowland

Roelofmolenaar.nl
Roelof Molenaar Facebook

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!