Mike Muizebelt

“Scoren” in Afrika

 

Hoe bereik je je doel

Met meer dan een jaar aan self-drive reiservaring door het Zuid-Afrikaanse continent mag Mike met recht als expert aangemerkt worden. Een afwisselend en aansprekend portfolio lijkt dan ook een vanzelfsprekendheid.
Maar is dat ook zo?
In deze lezing licht Mike toe hoe een focus op een bepaald doel hem in staat stelt de door hem gewenste beelden te maken.

Mike Muizebelt

Mike Muizebelt heeft na een carrière als hotelier de overstap gemaakt naar het vak van de fotografie. Met zijn beelden probeert hij de essentie en de unieke kenmerken van zijn onderwerpen vast te leggen. Hij is een liefhebber van strakke composities waar het onderwerp echt uit moet springen. Liever geen zoekplaatjes! Uitdagend licht en intrigerende achtergronden dagen hem uit om zijn camera op te pakken. Een uitgesproken voorkeur voor bepaalde onderwerpen heeft hij niet, hoewel hij wel een zwak heeft voor zoogdieren. Stilzitten is absoluut niet zijn “ding” en hij ziet zichzelf dan ook meer als een natuur-paparazzi. Bij het zien van een fotokans snel handelen, een mooi beeld maken en dan weer door naar een volgend onderwerp. Hier zit dan ook de uitdaging in voor hem; anticipatie op de vraag of je het door jou gewenste onderwerp of die bijzondere situatie gaat vinden tijdens bijvoorbeeld een game-drive in Afrika. Dit geeft een spanning die hij zo mooi vind in de natuurfotografie. Omdat je altijd overgeleverd bent aan zaken die je niet kan sturen blijft het altijd verrassend!

Mike deelt zijn kennis met veel plezier via workshops en reizen. Hierbij merk je dat gastvrijheid in zijn DNA zet en hij alles in het werk stelt om zijn cursisten en reisgenoten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De hersenspinsels van zijn creatieve geest deelt hij graag met je en op die manier word je niet alleen technisch een betere fotograaf, maar je krijgt ook oog voor foto kansen.

mikemuizebelt.nl

Not found

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!