Matt Maran | Zondag

Shooting foxes, The Compassionate Way

Matt Maran fotografeert al ruim twintig jaar wildlife en reisde daarvoor vaak de hele wereld rond. Sinds de pandemie fotografeert hij echter vooral dichtbij huis. Zijn persoonlijke missie is om de natuur in eigen stad te promoten. Hij focust zich nu met name op het vastleggen van de stedelijke rode vos. Met zijn foto’s en verhalen wil Matt je inspireren om eens te onderzoeken welke fascinerende verhalen er voor je eigen deur afspelen.

Zijn lezing gaat dan ook over het vertellen van interessante verhalen dichtbij huis. Hij geeft je onder andere antwoord op de volgende vragen: Hoe werk je aan je fotoproject? Hoe ontwikkel en vertel je een verhaal? Hoe blijf je jezelf fotografisch verbeteren en creatief uitdagen? Ook bespreekt hij andere aspecten die voor je fotoproject belangrijk zijn zoals het opbouwen van relaties met lokale mensen. Een inspirerend en leerzaam verhaal waarbij voornamelijk wordt ingegaan op de rol van conservatie fotografie.

Vossenfotografie Matt Maran
Vossenfotografie Matt Maran
Vossenfotografie Matt Maran

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!