Marco de Paauw

Marco is geboren en getogen in Werkendam. Dit dorpje is gelegen aan de rand van nationaal natuurpark de Brabantse Biesbosch. Als klein ventje zwierf hij hier al uren en soms wel dagen lang rond. Hier is ook zijn liefde voor de natuur geboren.

Sinds een jaar of 15 werkt hij fulltime als natuurfotograaf. Hij bezocht al vele landen waaronder Peru, Noorwegen, Amerika, Japan, Afrika. Maar zijn hart ligt in de Biesbosch.

Zijn specialisme is om dieren in het landschap met een groothoeklens te fotograferen. Deze tijdrovende manier van fotografie zegt vaak zoveel meer over je onderwerp dan het fotograferen met een telelens. Al heel wat jaren organiseert hij workshops natuurfotografie en fotoreizen. Altijd met het doel in zijn achterhoofd: mensen laten zien hoe mooi en bijzonder de natuur is! Natuurfotografie is hier de perfecte manier voor. Want een goed beeld begint nog steeds met het zien van een compositie of onderwerp.

“Ik vind het fantastisch om mensen met mijn fotografie blij te maken. Maar tegenwoordig merk ik steeds vaker dat ik net zo blij kan worden als de mensen die met me mee op pad gaan een mooie plaat maken!”

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!