Marco Colombo

 

 

Lezing: River, sea and mountain treasures

Duik met Marco in een wondere wereld waar je van de ene verrassing in de andere valt. Hij neemt je mee op avontuur en door de intieme beelden geeft hij je het gevoel dat je er zelf een deel van uitmaakt. Zijn camera- en lichtgebruik inspireren en houden de aandacht langer vast omdat er zich een boeiend verhaal voor je ogen afspeelt. Als je je afvraagt hoe hij zulke beelden toch voor elkaar heeft gekregen kan je niet anders concluderen dat daar een flinke dosis kennis en doorzettingsvermogen voor nodig is geweest. Met een titel als ‘rivier, zee en berg schatten’ mag je bij Marco verwachten dat hij je unieke situaties voorschotelt waar je nog niet eerder bij stil hebt gestaan. Zijn gepassioneerde verhalen maken de lezing compleet en na afloop bekijk je de natuur voortaan met hele andere ogen.

Marco Colombo (1988) is een afgestudeerd natuurwetenschapper die liefde voor de natuur met de paplepel kreeg ingegoten. Al jong trok hij er met zijn vader op uit om foto’s te maken van de natuur om hen heen. Hij gelooft dat het geven van lezingen zal bijdragen aan bewustwording en uiteindelijk zal leiden tot de broodnodige bescherming van bedreigde biotopen. Inmiddels heeft Marco al diverse internationale prijzen gewonnen waaronder ‘Wildlife Photographer of the Year’. Of het nu boven of onder water is, hij benadert  zijn onderwerpen met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en respect. Dat is goed terug te zien in zijn stijl van natuurfotografie die de dieren in hun habitat laat zien zoals je dat niet gauw zal tegenkomen.

Marco geeft een lezing in het hoofdprogramma op zondag 12 november. Daarnaast zal Marco voor het DuikeninBeeld programma een technisch presentatie mbt onderwaterfotografie, fotografeer jij onderwater of wil je dat gaan doen wees hier dan zeker bij.

http://www.calosoma.it/en

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!