Loulou Beavers

Lezing: meervoudige belichting.

Voor een nieuw boek over meervoudige belichting is Loulou niet alleen in haar archief gedoken, maar is er ook een hele nieuwe serie foto’s gemaakt. Met nieuwe technieken en schilderachtige resultaten.

Meervoudige belichting is het samenvoegen van verschillende foto’s tot één foto. Dat is niet nieuw, voorheen zette men het rolletje vast om zo meerdere belichtingen te doen op één negatief. En ook nu kan dat, hetzij in de camera hetzij software matig in photoshop bijvoorbeeld. Die samengevoegde foto kan bijvoorbeeld een soft focus macro foto zijn van een mooie bloem. Die softe focus  levert ook dromerige foto’s of van bossen waar je ieder moment een elfje verwacht. Maar kan ook abstract zijn en haast niet meer lijken op de werkelijkheid. Of juist impressionistisch, zoals de vroegere schilders/meesters geschilderd hebben. Een uiterst creatieve vorm van natuurfotografie.

Loulou komt op Nature Talks met haar nieuwe boek waarbij je ook de mogelijkheid heb om die te laten signeren.

Bio: het is in 2010 geweest dat ze zich realiseerde dat haar natuurfotografie veel creatiever moest gaan worden. Daaruit is voortgekomen dat ze de natuur op een zo mooi mogelijke manier wil laten zien. Sindsdien is haar fotografie vooral esthetisch, ze wil graag de natuur op een mooie manier laten zien. Ze is een professioneel fotografe en is ze vaste schrijver voor CHIP fotomagazine. Met veel plezier geeft ze lezingen, workshops en organiseert ze fotoreizen naar interessante bestemmingen.

www.facebook.com/loulou.beavers 
www.photo-moments.nl/

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!