Keith Wilson

Voor Keith Wilson is een creatieve samenwerking tussen schrijvers, fotografen en vormgevers de belangrijkste uitdaging.  Hij werkt samen met de grootste namen op het gebied van (natuur)fotografie, om er eens een paar te noemen:  Jim Brandenburg, Steve McCurry, Alex Webb, Stephen Shore, Jillian Edelstein, Joe McNally, Audun Rikardsen, Brian Griffin, Frans Lanting, Jasper Doest en de onvergelijkbare Britta Jaschinski.

Keith is een specialist in het editen van de beste kwaliteit boeken over natuurfotografie. Zo heeft heeft hij de bijzonder hoog gewaardeerde coffee table boeken Remembering Elephants en de opvolger Remembering Rhinos, gemaakt, uitgegeven in de herfst van vorig jaar. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is was hij eerder de editor van Amateur Photographer magazine, de oprichter van Outdoor Photography,  Black + White Photography and Wild Planet,  het eerste maandelijkse digitale magazine ter wereld dat zich helemaal op natuurfotografie richt.

En deze man komt een masterclass geven over hoe je dat doet, een fotoboek uitgeven. Waar je op moet letten, waar liggen de voetangels en valkuilen, maar bovenal, wat zijn de mogelijkheden en kansen? Heb je de ambitie om meer te doen met je foto’s dan ze op facebook en insta knallen? Dan moet je bij deze masterclass aanschuiven. De kans om zo’n kanjer te spreken komt niet elk jaar voorbij…

www.facebook.com/keith.wilson.5203
www.keithwilsonmedia.com

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!