Keith Wilson

 

Keith Wilson is de mede-oprichter van Photographers Against Wildlife Crime™, een groep van 24 fotografen en fotojournalisten die samenwerken om hun hoog geprezen fotowerk te gebruiken om illegale handel in wilde dieren of dierproducten wereldwijd aan de kaak te stellen. Keith is een fotoredacteur en schrijver die heeft samengewerkt met Europa’s grootste natuurfotografen en met hen diverse boeken en foto exposities heeft gerealiseerd.  Hij is verder bekend van zijn interviews in diverse Britse en Europese tijdschriften met topfotografen als Jim Brandenburg, Brent Stirton, Sebastiâo Salgado, Frans Lanting, David Lloyd, Jasper Doest, Audun Rikardsen, Ami Vitale, Steve Winter en de onvergetelijke Britta Jaschinski.

 

Keith is een specialist in het editen van de beste kwaliteit boeken over natuurfotografie. Zo heeft heeft hij de bijzonder hoog gewaardeerde coffee table boeken Remembering Elephants en de opvolger Remembering Rhinos, gemaakt, uitgegeven in de herfst van vorig jaar. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is was hij eerder de editor van Amateur Photographer magazine, de oprichter van Outdoor Photography,  Black + White Photography and Wild Planet,  het eerste maandelijkse digitale magazine ter wereld dat zich helemaal op natuurfotografie richt.

 

En deze man komt een masterclass geven over hoe je dat doet, een fotoboek uitgeven. Waar je op moet letten, waar liggen de voetangels en valkuilen, maar bovenal, wat zijn de mogelijkheden en kansen? Heb je de ambitie om meer te doen met je foto’s dan ze op facebook en insta knallen? Dan moet je bij deze masterclass aanschuiven. De kans om zo’n kanjer te spreken komt niet elk jaar voorbij…

 

www.facebook.com/keith.wilson.5203
www.keithwilsonmedia.com

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!