Jose Pesquero

 

Lezing: Ceations, receations and abstractions (creatieve natuurfotografie ten top)

 

Wij leerden Jose kennen als vogelfotograaf maar al snel werd duidelijk dat hij meer in z’n mars had dan alleen vogels. De laatste jaren is hij meer bezig met creatieve natuurfotografie en wij moeten eerlijk bekennen dat gaat hem erg goed af.

Hij is een fotograaf met een lang fotografisch traject achter zich, zelfonderwezen, alleskunner en met regelmaat ook een documentaire achtige fotografische stijl. Hij stoort zich niet, tot op zekere hoogte, van technische orthodoxie, vooral in disciplines zoals macrofotografie, waar er oneindige creatieve mogelijkheden zijn. Hij heeft al vele prijzen gewonnen in de belangrijkste internationale fotowedstrijden zoals WPOTY, GDT, National Geographic, Montphoto, Maria Luisa Memorial, Photo-Montier, Oasis, Golden Turtle, FotoNikon, Nordic Nature, Narava en Kuusamo.

José zal ons illustreren in een intiem en persoonlijk perspectief, waarin hij ons zijn nieuwe werk “Creaties, recreaties en abstracties” presenteert.
Een lezing waarmee je visies kunt opbouwen, eigen interpretatie  en conclusies kunt trekken door verschillende manieren van abstracties, texturen en formaties.
Is het echt wat we zien? Is dit hoe we het moeten zien? Zien wij nou echt wat wij denken dat wij zien? Kom en laat je meeslepen in dit sterk staaltje van creatieve natuurfotografie.

Jose zal een lezing geven in het hoofdprogramma op zaterdag 11 november.

www.jpgbirding.com

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!