Johan Lolos | Zaterdag

In korte tijd 500.000 volgers op Instagram. Hoe dan?

Sinds 2015 is Johan Lolos fulltime reisfotograaf. Waarschijnlijk voor velen een droombaan, maar ook een job die je niet direct verwacht bij iemand die zijn master in public relations behaalde. Een paar maanden na zijn afstuderen nam hij echter een beslissing die voor altijd zijn leven veranderde…

Johan Lolos een wereldreiziger en influencer op Instagram. Een fotograaf die bekend staat om zijn esthetische natuurfoto’s met schitterend licht. Iemand die vooral wordt aangetrokken door great outdoors en de bergen. Zijn boek Peaks of Europe is hiervan een mooi resultaat. Tijdens deze lezing leer je hoe Johan Lolos naar zijn guts luisterde en nu zijn grootste droom volgt: als professioneel fotograaf betaald de wereld mogen rondreizen. Hij vertelt ook hoe hij op zijn ongelooflijke reis een publiek van bijna 500.000 volgers kreeg.

In deze inspirerende lezing vertelt hij je alles over het volgen van je “guts”. Hij weet echt hoe hij het licht van de meest magnifieke bestemmingen moet vastleggen, zoals je kunt zien in zijn esthetische foto’s. Bijna 500.000 mensen reizen virtueel met hem mee via Instagram.

Op zaterdag 12 december deelt hij al zijn tips & tricks met jullie. Over het boosten van je Instagram-account om Instagram van Koning of Koningin te worden. Als klap op de vuurpijl kun je bij hem een Instagram Marketing masterclass boeken. Dit wil je echt niet missen!

Foto van kano in groen water gemaakt door reisfotograaf Johan Lolos
Foto van twee vissers gemaakt door reisfotograaf Johan Lolos
Foto van boom in meer gemaakt door reisfotograaf Johan Lolos
Foto van de besneeuwde bergtoppen gemaakt door reisfotograaf Johan Lolos

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!