Herman van der Hart | Zondag

Vogelfotografie in Gambia en Senegal

Herman van der Hart is een allround natuurfotograaf met een brede interesse, maar vogels, wildlife en landschappen hebben toch wel echt zijn voorkeur. Hij neemt je tijdens zijn lezing mee naar de geweldige gastvrije landen Senegal en Gambia in West-Afrika. Deze landen staan ​​ook bekend om een ​​fantastische variëteit aan buitengewoon mooie en kleurrijke vogels. De belangrijkste vraag voor vogelfotografen is vaak: hoe maak ik mijn fotoreis tot een succes?

Herman legt je tijdens zijn lezing uit hoe je in dit deel van de wereld het meeste uit je fototrip kunt halen. Wat kun je op het gebied van rondreizen, overnachten en fotograferen bij een bezoek aan deze landen verwachten? Hij hoopt – naast alle tips voor vogelfotografie en uiteraard de mogelijkheden om wilde dieren, landschappen en mensen in een mooi beeld te vangen – zijn liefde voor deze landen aan je over te brengen.

Foto van vogel in Afrika gemaakt door fotograaf Herman van der Hart
Vogelfotografie in Afrika gemaakt door fotograaf Herman van der Hart
Foto van twee ijsvogels gemaakt door fotograaf Herman van der Hart
Vogelfotografie in Afrika gemaakt door fotograaf Herman van der Hart

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!