Henkjan Kievit dagvoorzitter

Henkjan Kievit zal 12/13 november de dagvoorzitter zijn tijdens het hoofdprogramma in de Schouwburg.

Henkjan Kievit (1963) woont in Overboeicop, Schoonrewoerd en is freelance natuur- en landschapsfotograaf, zelfstandig interim (project)manager en nu dus ook de dagvoorzitter. Geboren en getogen tussen de Lek en de Linge heeft Henkjan altijd rondgezworven in het rivierengebied met zijn weilanden, grienden, bogerds en bosjes. Hier is hij op zijn 12e jaar begonnen met fotograferen. Eerst alleen vogels en landschappen, maar al snel kwamen daar andere onderwerpen bij. Naast een specialisatie in vlinders en macrofotografie heeft hij zich gericht op natuur- en landschapsfotografie in de breedste zin van het woord en over de hele wereld.

Verder is Henkjan geen onbekende in het werkveld van de natuurbescherming. Voordat hij zijn eigen bedrijf oprichte was hij directeur van De 12 Landschappen, Regiodirecteur Zuid van Staatsbosbeheer en heeft hij bij Natuurmonumenten tal van commerciële activiteiten opgezet.

Met Henkjan hebben wij iemand met kennis, kan goed en duidelijk praten, maar heeft ook een dosis humor. Een mooie mix van kwaliteiten!

De mensen die in het verleden naar het NVN Festival gingen kennen hem zeker, daar was hij immers ook jaren dagvoorzitter.

Om een beeld te krijgen zijn fotografische werk kun je het best een kijkje nemen op zijn website: www.vanellusvanellus.com.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!