Hans Peeters

Hans Peeters kijkt vanaf zijn tiende jaar naar vogels en noemt zichzelf een ‘beetje vogelgek’. Hij kan zich geen dag zonder vogels voorstellen en dat hoeft ook niet. Al meer dan een kwart eeuw werkt hij bij Vogelbescherming Nederland en is hoofdredacteur van het tijdschrift VOGELS. In zijn vrije tijd is hij buiten te vinden met zijn camera, waar hij zich zowel kan verliezen in macro- als in landschapsfotografie. Maar het liefst – hoe kan het anders – fotografeert hij vogels. Ook is hij secretaris van de Natuurfotografen Vereniging Utrecht. “De ethiek in de natuurfotografie is voor mij een belangrijk aandachtspunt.” Hans Peeters schreef meer dan tien boeken en honderden artikelen over vogels en natuur.

Hans zal een lezing geven in het basisprogramma op zaterdag 10 of zondag 11 november. Als je een ticket heb voor het basis- of hoofdprogramma dan kun je ook portfolio review door hem laten doen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!