DuikeninBeeld en Nature Talks – dag vol natuur onder water!

Op zondag 12 november is er voor de tweede maal een speciaal onderwaterprogramma tijdens Nature Talks, het jaarlijkse festival voor natuurfotografen. En dat gaat gebeuren in de DuikeninBeeld-zaal, waar bekende Nederlandse fotografen en -filmers boeiende presentaties zullen houden en ook twee toonaangevende buitenlandse fotografen hun opwachting zullen maken. Dat wil je niet missen!

Peter de Maagt neemt je mee naar de ijskoude wateren in de poolstreek. Ron Offermans vertelt meer over de technieken en materialen die je nodig hebt wanneer je in frisser (= niet-tropisch!) water fotografeert, en praat je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwaterfotografie in het algemeen. Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie Raymond Wennekes duikt onder in het Nederlandse water. Filmmaker Peter van Rodijnen van Onderwaterbeelden.nl stelt je voor een keuze: ‘Schaatsen of duiken’.
Nieuw dit jaar is een speciaal blok met de titel ‘Het ONK Onderwaterfotografie vanuit het perspectief van de jury’.

Exclusief voor DuikeninBeeld
Nature Talks haalt twee buitenlandse fotografen naar het festival: de Italiaanse fotograaf Marco Colombo die is gespecialiseerd in onderwaterfotografie in Europees zoet water, en de Poolse fotograaf Bartosz Strozynski, die vooral onder extreme omstandigheden indrukwekkende beelden maakt. Deze twee fotografen verzorgen exclusief voor DuikeninBeeld een op onderwaterfotografen gericht hoofdprogramma aan het eind van de zondag.
Nature_Talks_Photo_Festival-Bartosz_ Strozynski

Bij alle programma-onderdelen staat naast het indrukwekkende beeldmateriaal interactie met het publiek voorop. Je hebt alle mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers.
Tussen de diverse programma-onderdelen in is volop gelegenheid om met andere fotografen en geïnteresseerden van gedachten te wisselen. Ook kun je andere presentaties (buiten het DuikeninBeeld-programma) van bekende natuurfotografen bijwonen of de fotobeurs bezoeken. Het wordt een inspirerende dag waarin beleving en de natuur centraal staan.

Het dagprogramma begint om 10.30 uur en duurt tot circa 16.15 uur. Het hoofdprogramma start om 17 uur en duurt tot uiterlijk 19 uur. Tijden onder voorbehoud.

Het programma*:
10:30-11.15 Peter de Maagt
11.45-12.30 Het ONK Onderwaterfotografie 2017 vanuit het perspectief van de jury
13.00-13.45 Peter van Rodijnen
14.15-15.00 Ron Offermans
15.30-16.15 Raymond Wennekes
17.00-19.00 Hoofdprogramma met Marco Colombo en Bartosz Strozynski

Om 17:00 begint het hoofdprogramma va DuikenInBeeld met:
Marco Colombo (Italië)- Slow Diving, in search of light and creatures. From open sea to marine caves, in the dark of the night, to rivers and lakes.

Bartosz Strozynski (Polen) – Extreme Underwater Photography

De presentaties in de DuikeninBeeldzaal tot 17.00 uur maken deel uit van het basisprogramma van Nature Talks. Met een basisticket heb je toegang tot alle onderdelen van het basisprogramma (dus ook buiten het onderwater-deel). Wil je andere presentaties van hoofdsprekers bijwonen (met uitzondering van de DuikeninBeeld-presentatie van Bartosz Strozynski & Marco Colombo), dan heb je een dag- of weekendticket hoofdprogramma nodig.

Let op! Als je een presentatie wilt bijwonen, zorg dan dat je op tijd bij de zaal aanwezig bent.

Tickets
Er zijn verschillende soorten tickets te koop:

– Basisticket voor het dagprogramma: €20  (je hebt toegang tot o.a. de DuikeninBeeldzaal tot en met 17 uur en de alle andere presentaties in de andere zalen, met uitzondering van het hoofdprogramma) – Prijs €20
– DuikenInBeeld programma + Marco Colcombo & Bartosz Strozynski €30 (deze internationale toppers geven exclusief door duikers een presentatie met ook technische tips en tricks.
– Dag of weekenticket hoofdprogramma: €45 om €79, hiermee kan je alle programma’s en actviteiten van Nature Talks volgen.

Je kunt deze zaal bezoeken met een basis-, dag- of weekendticket. Koop je ticket in de ticketshop.

www.duikeninbeeld.tv

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!