Deel de Natuur 

Evenals de voorgaande jaren is Deel de Natuur ook in 2018 weer present op het Nature Talks Photo Festival!

De Stichting Deeldenatuur.nl is een digitaal platform van en voor natuurfotografen met als doelstelling de waarde en de schoonheid van de natuur met elkaar te delen.

Dit gebeurt door middel van door leden ingezonden foto’s, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat en die om die reden worden gemodereerd door een team van ervaren en getalenteerde natuurfotografen.

Deel de Natuur besteedt op de site ook aandacht aan o.a.  Verenigingen van Natuurfotografen, zet portfolio’s van bekende en minder bekende fotografen in de spotlights en biedt je leerzame tutorials.

Minimaal éénmaal per jaar is er een gezellige ledenavond met een altijd weer spannende fotowedstrijd met fantastische prijzen  en regelmatig worden er door het hele land gezellige en inspirerende fotodagen georganiseerd.
Daarnaast worden jaarlijks de mooiste foto’s gebundeld in het DeeldeNatuur Fotomagazine. Tijdens Nature Talks wordt de fonkelnieuwe Editie 2018 gepresenteerd!

Deel de Natuur is er trots op ook dit jaar weer deel te nemen aan Nature Talks en verzorgt een gevarieerd programma met boeiende en inspirerende lezingen door gastsprekers en door sprekers uit eigen gelederen.
De lezingen van Deel de Natuur in het basisprogramma zijn te volgen door een ticket hoofd- en of basisprogramma ticket te kopen. Bestel hier je tickets.


De sprekers van Deel de Natuur op  zaterdag 10 november 2018:

Jan Huttinga

Als Boswachter van Kroondomein het Loo kent Jan dit natuurgebied als geen ander. Hij geeft je een boeiend kijkje in de wereld van zijn favoriete onderwerpen Vos en Wild Zwijn. Jan laat je gedragingen van deze dieren zien, die je normaal nooit ziet.

Paul Oostveen & Annie van Deursen

Geïnspireerd door het fotograferen van de indrukwekkende vulkaanuitbarsting in Holuhraun vanuit een helikopter, kochten Paul en Annie een drone om ook elders in IJsland luchtbeelden te kunnen maken.  Zij tonen in hun  presentatie fascinerende beelden en  geven uitleg over fotograferen met een drone en hoe je daar je creativiteit in kwijt kunt.

Nel Talen 

Uit de sfeervolle en kunstzinnige beelden van Nel spreekt  gevoel en emotie. Nel vertelt in haar presentatie wat haar drijfveren waren om tot deze vernieuwende vorm van  fotografie te komen en met welke technieken zij haar resultaten weet te bereiken, zoals bijvoorbeeld meervoudige belichting. 

Eric Gibcus, Erik Leisink en Gijs Jongeleen

De drie vrienden Erik, Eric en Gijs duiken onder en komen weer boven met de mooiste en  verrassende beelden van het voor ons niet zichtbare en  daardoor geheimzinnige  leven onder water
 

De sprekers van Deel de Natuur op  zondag 11 november 2018:

Theo Janssen

Met zijn voorkeur voor ruimte en symmetrie, kleuren en licht,  heeft Theo een geheel eigen ‘vierkante’ kijk op landschapsfotografie. Hij presenteert zijn foto’s, opvallend door een vierkant kader met vaak de horizon in het midden, van winters IJsland en desolate woestijnen, maar ook  van de polders en wadden van Nederland.

Rob Blanken

Staan je met veel zorg gemaakte foto’s een beetje te verstoffen op je harde schijf? Zonde! Laat anderen meegenieten! Dat kan op veel verschillende manieren. Rob laat op een inspirerende manier zien welke mogelijkheden er zoal zijn.

Mathijs Frenken

Mathijs was altijd al geboeid door vogels maar pas in 2013 kocht hij zijn eerste camera en werden de vogels zijn favoriete onderwerp.  Al snel ontwikkelde hij een verfrissende eigen stijl waarbij hij een experimentele benadering zeker niet schuwt. Deel de Natuur is er trots op dit aanstormende talent een podium te mogen bieden.

Loes Belovics

Loes neemt je mee naar ons eigen Hollandse strand en laat je zien dat daar meer te fotograferen is dan een prachtige zonsondergang. De dynamiek van de kust en de altijd aanwezige elementen zand en water zijn steeds weer een uitdaging voor haar oog voor detail.

.

www.deeldenatuur.nl

www.facebook.com/Deeldenatuur/

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!