Deel de Natuur

Ook dit jaar zal Deel de Natuur weer present zijn op het Nature Talks Photo Festival!

De Stichting Deeldenatuur.nl is een digitaal platform van en voor natuurfotografen met als doelstelling de waarde en de schoonheid van de natuur met elkaar te delen.

Dit gebeurt door middel van door leden ingezonden foto’s, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat en die om die reden worden gemodereerd door een team van ervaren en getalenteerde natuurfotografen.

Deel de Natuur besteedt op de site ook aandacht aan o.a.  Verenigingen van Natuurfotografen, zet portfolio’s van bekende en minder bekende fotografen in de spotlights en biedt je leerzame tutorials.

Minimaal éénmaal per jaar is er een gezellige ledenavond met een altijd weer spannende fotowedstrijd met fantastische prijzen  en regelmatig worden er door het hele land gezellige en inspirerende fotodagen georganiseerd.
Daarnaast worden jaarlijks de mooiste foto’s gebundeld in het DeeldeNatuur Fotomagazine. Tijdens Nature Talks wordt de fonkelnieuwe Editie 2019 gepresenteerd!

Deel de Natuur is er trots op ook dit jaar weer deel te nemen aan Nature Talks en verzorgt een gevarieerd programma met boeiende en inspirerende lezingen door gastsprekers en door sprekers uit eigen gelederen.
De lezingen van Deel de Natuur in het basisprogramma zijn te volgen door een ticket hoofd- of basisprogramma ticket te kopen. Bestel hier je tickets.

Het volledige programma van Deel de Natuur is binnenkort op deze site te vinden. Hou het in de gaten en wees erbij op Nature Talks!

De sprekers van Deel de Natuur op zaterdag 9 november 2019:

De sprekers van Deel de Natuur op zondag 10 november 2019:

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!