Daan de Vos

Lezing: Jij hebt wel mazzel

Als je wilt leren hoe je je slagingskans op een mooie macrofoto verhoogt, kom dan naar de prestatie “Jij hebt wel mazzel” van macrofotografiespecialist Daan de Vos. Hij laat je zien dat een mooie foto niet alleen een kwestie van mazzel is. Tijdens de presentatie toont hij je op duidelijke wijze hoe hij te werkt gaat en deelt nuttige tips en tricks met je aan de hand van zijn foto’s.

Voor Daan de Vos (49) is fotografie een hobby, maar dan wel een met veel passie. In het dagelijks leven is hij anesthesiemedewerker in het Amphia ziekenhuis in Breda. Van jongs af aan heeft hij het genieten in de natuur van thuis meegekregen. Tien jaar geleden is hij begonnen met fotograferen, waarbij zijn focus al snel op macrofotografie lag.

Daan is op het gebied van fotografie autodidact. Door het kijken naar foto’s van anderen en door te experimenteren heeft hij een eigen en tevens herkenbare stijl ontwikkeld. Veel van zijn macrofoto’s kenmerken zich door de geringe scherptediepte, de originele invalshoek, de fijngevoeligheid en dramatiek. Daan werkt minutieus en hij heeft veel gevoel voor timing. Hij beschrijft het bedrijven van macrofotografie als volgt: “Voor mij legt de macrofotografie een wereld bloot die voor velen verborgen blijft. Door macrofoto’s te maken laat ik de kijker mee genieten van al dat kleine en de schoonheid hiervan”.

Daan zal een lezing in het basisprogramma op zaterdag 11 november.

Not found

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!