Bart Siebelink

Masterclass Bart Siebelink: De kracht van HighKey

Zoet, zacht en zuiver

Nu steeds meer natuurfotografen zich willen onderscheiden, groeit de belangstelling voor creatieve cameratechnieken. High-key is een van de bekendste voorbeelden. Iedereen kent het verfrissende effect ervan. In deze masterclass leer je op welke manieren je zelf high-key-effecten kan creëren. Ook leer je herkennen in welke situaties het goed werkt en in welke situaties je het maar beter achterwege kan laten.

Maar het belangrijkste is dat je leert hoe je het meer kan laten zijn dan zomaar een trucje. Wat je nodig hebt voor deze workshop is een camera met een macrolens en een notitieboekje.

Deze masterclass wordt gegeven door Bart Siebelink. Hij is niet alleen bioloog, maar ook een kunstzinnig aangelegde fotograaf die altijd streeft naar vernieuwing. Bart is co-auteur van het Handboek Natuurfotografie en heeft al menig awards mogen ontvangen voor zijn foto-werk. Hij begeleidt tal van fotoreizen en workshops. Als professioneel mentor Natuurfotografie heeft hij er zijn missie van gemaakt om creativiteit bij anderen tot bloei te brengen.

Bart Siebelink is bioloog, fotograaf en creativiteitscoach.

Meenemen: camera en bij voorkeur een macro lens (jas mee)

www.mentornatuurfotografie.nl

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!