Alexander Koenders

Lezing: Van spiegel naar spiegelloze ervaringen over diverse continenten
Alexander Koenders is geboren 1963 te Utrecht.

in het dagelijks leven is Alexander ondernemer en nauw betrokken bij allerlei milieu gerelateerde vraagstukken. Naast zijn ondernemerschap is Alexander vooral bekend als natuurfotograaf, Olympus ambassadeur, oprichter en 15 jaar voorzitter van de Stichting Deeldenatuur.nl en de gelijknamige website.

Alexander is al op zeer jonge leeftijd geïnteresseerd geraakt in de natuur. Mede door de invloed van zijn vader ontstond de liefde voor vogels en het meer willen weten van deze dieren. Pas veel later werd deze interesse middels de fotografie nog eens extra benadrukt. Vanuit de vogelfotografie verbreedde de interesse zich richting zoogdieren, landschappen en uiteindelijk de natuur in de meest algemene zin des woord. Alexander beoogt met zijn fotografie een steentje bij te dragen aan het besef, dat wij als onderdeel van de natuur met onze invloed daarop, uiteindelijk ook ons eigen leven en de gezondheid van onze kinderen beïnvloeden.

Het werk van Alexander is in diverse publicaties en digitale uitingen terug te vinden. Daarnaast brengt Alexander ieder jaar een natuur gerelateerd boek uit welke uitsluitend worden weggegeven aan de relaties van de aan Alexander gerelateerde bedrijven en stichtingen.

Alexander Koenders zal zaterdag en zondag in theater zaal Cerise een presentatie geven. Tit
Wees hierbij en boek je ticket in onze shop.

Website

www.alexanderkoenders.com

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!