Alex Mustard | Zondag

Sex Addict

Waar seks is, is Alex Mustard. Wanneer hij op reis is, is hij altijd op zoek naar seks. Hij selecteert zijn bestemmingen op seks, reist in het juiste seizoen voor seks en let zelfs op de maankalender om zijn kansen te maximaliseren. En als het allemaal samenkomt, is dat de perfecte climax van zijn fotoshoot.

dr. Alex Mustard is een zeebioloog en één van ‘s werelds meest toonaangevende onderwaterfotografen. Hij heeft vele prestigieuze prijzen gewonnen, vele boeken geschreven en/of eraan bijgedragen. Zo heeft bij bijvoorbeeld voor de stilstaande beelden van de bekende BBC-documentaireseries, zoals David Attenborough’s Life On Earth en Blue Planet 2, gezorgd.

Je komt alles te weten over de technische fotografieskills die nodig zijn om het natuurlijk dierengedrag én dan dus vooral het paargedrag vast te leggen. Dat daar behoorlijk wat bij komt kijken laat Alex je tijdens deze educatieve en inspirerende lezing zien. Kijk uit dat je niet net als hij verslaafd raakt…!

 

Vissen fotografie Alex Mustard
Vissen fotografie Alex Mustard
Vissen fotografie Alex Mustard
Vissen fotografie Alex Mustard

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!