Workshopleider Kimberly van den Boogaard

Kimberly van den Boogaard (1994) is al haar hele leven in weer met dieren, zo is ze in 2016 afgestudeerd aan de opleiding dierenverzorging met een specialisatie in honden gedrag, in 2019 afgestudeerd als Ruitercoach en heeft momenteel een geweldige baan bij Hulphond Nederland. Hiernaast houdt ze zich nog bezig in de paardenwereld en is haar grote trots haar paard Chicco.

Ze kocht begin 2019 haar eerste ‘echte’ professionele camera. Kimberly is altijd al geïnteresseerd geweest in fototoestellen en naarmate ze ouder werd wilde ze zichzelf graag verder ontwikkelen in de fotografie.

Ondertussen is Kimberly alweer een aantal jaren actief als professioneel dieren/wildlife fotograaf en heeft ze onwijs veel leuke, mooie en grappige dieren op de foto mogen zetten! Hier geniet ze onwijs van. Een ongedwongen sfeer, in een omgeving waar een dier zich op zijn gemak voelt, blij is en dit ook uitstraalt.

Naast haar huidige fotografie opdrachten is Kimberly vaak in de natuur te vinden, zo is haar camera dan ook altijd bij haar zodra ze de wandelschoenen heeft aangetrokken. Dit alles is uitgegroeid tot een enorme grote passie dat ze met veel liefde doet. Je bent nooit uitgeleerd en zo is ze elke dag bezig om zich te blijven verbeteren, ontwikkelen en dingen te leren, er is nog zoveel te ontdekken! De natuur mogen ervaren van al het moois wat het te geven heeft en dit vast te leggen geeft een magisch gevoel.

Ze heeft met haar foto’s een aantal keer op de cover gestaan van magazines, foto’s gepubliceerd in cursusboeken, geïnterviewd over haar IJsvogel foto’s in een serie op YouTube en heeft een WPE Award op haar naam staan. Neem gerust een kijkje op haar website voor meer beelden en informatie.

“Herinneringen zijn voor even, maar de foto’s blijven altijd!” 

 

Andere workshops

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!