Workshopleider Ed van Loon

“Capture the moment”

Ed van Loon (Rotterdam, 1962) werkt als ICT procesmanager en vindt het heerlijk om die hectische wereld achter zich te laten en de natuur in te gaan. Met zijn camera maakt hij zijn eigen beelden en deelt die graag met anderen. Ed is een allround natuur- en reisfotograaf en is altijd op zoek om een “andere” foto te kunnen maken.

Ed is zeer ervaren in de theorie en het toepassen daarvan in de praktijk. Hij kan zeer creatief bezig zijn. Gebruikt de technische kennis en vaardigheden om het onderwerp in beeld te brengen zoals hij dat wil. Zijn ervaring en kennis draagt hij ook graag over aan mede enthousiastelingen. Het helpen van anderen met als doel het verbeteren van hun fotovaardigheden, is hem op het lijf geschreven.

Reizen en fotografie gaan bij Ed altijd samen. Hij heeft veel fotografie- en reiservaring binnen Noord- en Midden Amerika, het Caribisch gebied, Europa, Afrika en Azië en legt daarbij de omgeving op zijn eigen manier vast. Hij fotografeert met DSLR full frame- en crop camera’s met objectieven van 14 tot 500 mm.

Wat Ed graag maakt, de awards die hij gewonnen heeft en over de publicaties van zijn werk, kun je lezen op zijn eigen website.

Andere workshops

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!