Workshopleider Bianca Blonk

Bianca Blonk (1972) was als klein kind al gek op de natuur en was daar in haar jeugd dan ook veel te vinden. De fotografie ontdekte zij pas in 2005 toen zij met haar hond een nestje pups fokte. Speciaal daarvoor kocht ze een camera en was vanaf dat moment verkocht! Vanaf 2007 tot 2015 was zij professioneel hondenfotograaf en verzorgde ook hondenfotografie workshops. In haar vrije tijd dook ze de natuur in en maakte ze veel fotoreizen.

In 2016 is Bianca naar Assen verhuisd en ontdekte daar de vele mooie natuurgebieden die Drenthe kent. Hier is ze inmiddels wekelijks (lees dagelijks) te vinden. Bianca heeft een zwak voor zoogdieren, is vrijwilliger bij het Drents Landschap en heeft een aantal dassenburchten onder haar hoede. Het fotograferen van vogels doet zij ook steeds vaker. Naast zoogdieren en vogels fotografeert zij ook graag vlinders en insecten.

Bianca kan in de macrofotografie vooral haar creativiteit kwijt en maakt foto’s met prachtig licht. Tijdens haar macrofotografie workshops leert zij je nieuwe technieken en vooral anders kijken. Zij helpt je jouw fotografische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten over Bianca neem eens een kijkje op haar website biancablonk.com

Komende fotoworkshops Bianca Blonk

Andere fotoreizen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!