Inspiratie programma

Bij het Nature Talks Photo Festival focussen wij ons bij het programma en dus ook met de lezingen op drie thema’s. Het eerste thema is inspiratie.

Waar halen foto- en videografen hun inspiratie vandaan en wat maken ze achter de schermen mee? Op welke beelden zijn zij het meest trots? Wat is hun visie? Wat kunnen we leren van het gedrag van een dier, of de omgeving, waardoor je een beter beeld kan maken? Dit zijn slechts een aantal van de vragen die tijdens de diverse inspirerende lezingen aan bod komen. Uiteraard zitten er ook leerzame elementen in deze lezingen, bijvoorbeeld hoe ze bepaalde beelden hebben gemaakt.

Op zaterdag 11 en zondag 12 november 2023 vindt het Nature Talks Fotofestival weer plaats. We beloven dat het een leerzame, interessante en gezellige editie wordt met topsprekers uit binnen- en buitenland. Meer informatie volgt vanaf april/mei. Houd dus vooral onze website in de gaten.

Foto van twee apen gemaakt door fotograaf Marsel van Oosten bij Nature Talks Fotofestival

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!