Reisbegeleider Yvon van der Laan

Yvon van der Laan (1964) houdt zich sinds 2014 bezig natuurfotografie. Ze is allround, maar heeft een lichte voorkeur voor het fotograferen van landschappen, zoogdieren en macrofotografie, waarbij vooral libellen, vlinders en paddenstoelen haar enorm fascineren.

Al van kinds af aan is Yvon een echt natuurmens. Ze is veel in de natuur te vinden en zodoende vergaart ze veel kennis over gebieden, soorten en de meest geschikte fotografiemomenten. Een deel van haar kennis heeft zij gedeeld in een locatie boek en vogelboek voor natuurfotografen.

In haar foto’s probeert Yvon zoveel mogelijk sfeer, rust en/of harmonie te creëren. Ze is altijd op zoek naar mooie kleuren en lichtomstandigheden. Ze zoek daarvoor regelmatig “de randen van de dag” op. Ook gebruikt zij creatieve mogelijkheden om deze omstandigheden te bewerkstelligen.

Yvon geniet van het overbrengen van haar (natuur)fotografie kennis. Zij wil fotografen graag helpen zichzelf verder te ontwikkelen en geeft met veel enthousiasme cursussen en workshops.

Wil je meer weten over Yvon neem dan gerust een kijkje op haar website www.yvonvanderlaanfotografie.com

Komende fotoreizen Yvon van der Laan

Andere fotoreizen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!