Rudmer Zwerver Nature Talks Fotoreizen

Reisbegeleider Stefano Exposito Hinchado

Stefano Exposito Hinchado (1993) is in zijn vrije tijd zoveel mogelijk in de buitenlucht te vinden. In zijn dagelijks leven werkt Stefano als Jurist Arbeidsrecht en maakt hij vele uren achter zijn bureau. Dit compenseert hij het liefste in de weekenden en vakanties door op pad te gaan met zijn camera en te genieten van wat de natuur te bieden heeft.

Stefano is geboren in Spanje en komt er graag om te fotograferen. Als reisleider zal hij zich inspannen zodat jij een mooie tijd hebt en thuiskomt met volle geheugenkaartjes voorzien van prachtige foto’s. Stefano heeft een passie voor vogels met een voorkeur voor roofvogels. Ook fotografeert hij graag wildlife in haar natuurlijke omgeving. Tijdens de reizen naar Spanje die hij voor Nature Talks begeleidt komen deze onderwerpen groot aan bod.

Stefano draagt graag zijn kennis en enthousiasme over aan anderen en hoopt ieders fotovaardigheden te verbeteren. Het helpen van anderen en ervoor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat staat dan ook voor hem centraal.

Andere fotoreizen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!