Reisbegeleider Jeffrey Jacobs

Jeffrey Jacobs (1988) fulltime reis, en workleider bij Nature Talks heeft de liefde voor natuurfotografie al van kinds af aan meegekregen. Als jonge jongen trok hij al samen met zijn vader de natuur in, waarbij hij werd ondergedompeld in de wonderen van de natuurlijke wereld. Op slechts dertienjarige leeftijd kreeg hij van zijn vader, zelf ook een gepassioneerde fotograaf, een analoge camera cadeau, waarmee zijn reis in de wereld van de fotografie echt begon.

Het observeren van dieren in hun natuurlijke habitat en het vastleggen ervan behoort nog altijd tot Jeffrey’s grootste passies. Met een voorliefde voor vogels en zoogdieren, weet hij keer op keer adembenemende momenten vast te leggen. Zijn stijl wordt gekenmerkt door spectaculaire actiebeelden en foto’s waarin de prachtige interactie tussen dieren en hun omgeving centraal staat, vaak badend in schitterend natuurlijk licht. Maar ook in het maken van macro- en landschapsfoto’s excelleert hij.

Jeffrey is een ware meester in het vinden van het perfecte moment en het vastleggen van de essentie van de natuur op zijn meest intrigerende momenten. Met zijn ongeëvenaarde ervaring en expertise is hij vastbesloten om zijn passie en kennis met anderen te delen, waarbij hij hen meeneemt op een ontdekkingsreis door de prachtige wereld van de fotografie. Ontdek samen met hem de subtiele schoonheid en verborgen wonderen van de natuur, en laat je inspireren door zijn grenzeloze creativiteit en vakmanschap.

Wil je meer over Jeffrey weten? Neem dan een kijkje op de website van Jeffrey Jacobs https://www.nature-photography.nl .

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!