Reisbegeleider Jaap La Brijn

Jaap La Brijn is al meer dan 40 jaar geïnteresseerd in alle aspecten van de natuur. Altijd was er bij hem de combinatie van natuur en fotografie, waarbij licht en omgeving net zo belangrijk zijn als dieren en planten. Dat betekent zo’n 35 jaar ervaring met analoge fotografie, waarbij alle technische kneepjes van de fotografie beheerst moesten worden en daarna digitale fotografie, waarbij de mogelijkheden zo veel groter zijn.

Tientallen keren trok hij naar Noord-Europa. De rust, de ongereptheid, het bijzondere licht, maar zeker ook de bijzondere dieren en vogels maken het voor hem tot een natuur- en fotoparadijs.

De laatste jaren was hij steeds meer te vinden in Zuid- en Oost-Europa, waar hij naast de fotografische uitdagingen ook een nieuw doel ontdekte: reisleider voor natuurfotoreizen. Een doel waaraan hij, mede dankzij meer vrije tijd, de laatste vijf jaar invulling heeft gegeven. Het belangrijkste doel: begeleiden en inspireren van deelnemers aan fotoreizen, zodat ze met heel veel voldoening, nieuwe ervaringen en fraaie foto’s na een prachtige reis huiswaarts keren.

Andere fotoreizen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!