Reisbegeleider Frank Terstappen

Frank Terstappen (1962) voelt zich thuis in bijna alle facetten van de natuurfotografie. Het observeren en vastleggen van gedrag van dieren, vooral vogels, geniet zijn voorkeur. Hij is enthousiast, gedreven en als hij met een onderwerp bezig is, dan bijt hij zich daarin vast.

Het delen van zijn passie, en de (educatieve) omgang met andere fotografen ziet hij als zijn missie. Frank is een zeer ervaren, gepassioneerde en sociale reisleider met een gave om het optimale uit een reis te halen.

Op een reis met Frank ervaar je rust en individuele begeleiding. Hij is een ‘mensen-mens’ en geniet van het groepsgebeuren, ongeacht niveau, kennis of ervaring.

Franks grote liefde is Madagaskar, hier komt hij al jaren. Als gelouterd natuurfotograaf verheugt zich op deze fotoreis! Zijn reis is geslaagd als de sfeer goed is, je het naar je zin hebt en helemaal als hij je kan helpen om de foto te maken die je in je hoofd hebt zitten.

De website van Frank vind je hier.

Komende fotoreizen Frank Terstappen

Andere fotoreizen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!