Reisbegeleider Bianca Blonk

Bianca Blonk (1972) was als klein kind al gek op de natuur en was daar in haar jeugd dan ook veel te vinden. De fotografie ontdekte zij pas in 2005 toen zij met haar hond een nestje pups fokte. Speciaal daarvoor kocht ze een camera en was vanaf dat moment verkocht! Vanaf 2007 tot 2015 was zij professioneel hondenfotograaf en verzorgde ook hondenfotografie workshops. In haar vrije tijd dook ze de natuur in en maakte ze veel fotoreizen.

In 2016 is Bianca naar Assen verhuisd en ontdekte daar de vele mooie natuurgebieden die Drenthe kent. Hier is ze inmiddels wekelijks (lees dagelijks) te vinden. Bianca heeft een zwak voor zoogdieren, is vrijwilliger bij het Drents Landschap en heeft een aantal dassenburchten onder haar hoede. Het fotograferen van vogels doet zij ook steeds vaker. Naast zoogdieren en vogels fotografeert zij ook graag vlinders en insecten. Bianca kan in de macrofotografie vooral haar creativiteit kwijt en maakt foto’s met prachtig licht.

Zelf reist Bianca al jaren een paar keer per jaar in combinatie met de fotografie en weet als geen ander hoe belangrijk de begeleiding is. Haar doel is om jou tijdens de fotoreis nieuwe technieken bij te leren en anders te leren kijken. Zij wilt dat jij als deelnemer de mooiste foto kansen krijgt en zal net als andere reisbegeleiders jouw helpen in je fotografische ontwikkeling.

Wil je meer weten over Bianca neem eens een kijkje op haar website biancablonk.com

Komende fotoreizen Bianca Blonk

Andere fotoreizen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!