Het coronavirus en jouw natuurfotoreis

 

 • Het coronavirus en jouw natuurfotoreis

  Update 15 mei 2020

  Overal in de wereld hebben mensen te lijden onder het coronavirus. Ook als je er zelf geen last van hebt kan het behoorlijk lastig zijn door allerlei beperkingen qua werken, uitgaan of reizen. Natuurlijk houden wij bij Nature Talks goed rekening met de adviezen en aanbevelingen van de overheid en houden we de situatie van dag tot dag goed in de gaten. Misschien is naar buiten gaan, alleen de natuur in, wel een van de best manieren om het virus buiten de deur te houden, maar uiteraard bekijken we vooral ook hoe we het voor iedereen veilig kunnen houden en hoe we samen deze pandemie kunnen indammen.

  We proberen onze reizen zo veel mogelijk normaal door te laten gaan maar op dit moment kunnen we nergens heen en we weten niet hoe lang dat zal duren. Kijk hier wat het effect is op jouw geplande reis.

  Reizen in maart, april, en mei zijn gecanceld. We bekijken per reis wat de mogelijkheden zijn en nemen beslissingen aan de hand van de overheidsadviezen.

  • Al onze reizen voor de periode maart, april en mei zijn of worden gecanceld;
  • We bieden iedereen die in deze periode een reis geboekt had een voucher aan om met deze of een andere reis op een later tijdstip mee te gaan zonder tijdslimiet;
  • Sommige reizen zijn seizoensgebonden en zullen we naar verwachting volgend jaar weer aanbieden;
  • Reizen die niet seizoensgebonden zijn kunnen we wellicht later dit jaar nog laten plaatsvinden.

  Latere reizen

  Op dit moment is het zo dat we niet veel verder dan een paar dagen vooruit kunnen kijken daar waar het maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus betreft. We kunnen dus ook nog niets zeggen over onze reizen die vanaf juni gepland zijn. We informeren je zodra dat wel het geval is. Hou onze website en je mailbox goed in de gaten. Mocht je een vraag hebben gemaild of een voicemail hebben achtergelaten, dan hopen we dat je begrijpt dat we het momenteel heel druk hebben met alle aanpassingen die we moeten plegen en dat de beantwoording van je vraag wellicht iets langer op zich laat wachten dan normaal.

  Kijk voor meer informatie over de gevolgen van het coronavirus voor reizen en actuele reisadviezen ook op de volgende sites:

 

Nieuw: Veilig boeken-optie (Corona)

Wij begrijpen dat je heel graag al weer wilt dromen van een mooie fotoreis, maar dat het nog steeds onzekere tijden zijn. Rekening houdend met die onzekerheid  en de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben we iets nieuws bedacht. De “Veilig boeken-optie”. Hiermee zetten we je kosteloos op onze deelnemerslijst. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt boeken en je toch kunt blijven dromen en je reisverlangens niet hoeft te onderdrukken.

Zodra het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het land van bestemming een positief reisadvies voor die bestemming af geven, nemen we direct contact met je op en leggen we het aan je voor. Vanaf dat moment heb je 10 dagen de tijd om te beslissen of je deelneemt aan de reis of niet. Pas zodra je besluit om mee te gaan, betaal je de standaard 30% aanbetaling.

Nature Talks natuurfotoreizen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!