Live Q&A sessie

Tijdens het festival weekend zijn er op beide dagen meerdere live Q&A sessies met verschillende sprekers. Deze tijden staan vast en hier kan je bij zijn. Stel tijdens de live Q&A’s die vraag die je altijd al hebt willen stellen.

Het is natuurlijk wel handig dat je voor deze Q&A’s de lezing van desbetreffende fotograaf hebt gezien waardoor je verdiepende vragen kunt stellen. Maar stel ook gerust vragen die niet gerelateerd zijn aan een lezing. De fotografen/sprekers vinden dit vaak het leukste onderdeel van de lezing. Om zo informeel met hun fans te kletsen. Dit geeft ze een gigantische energie-boost en inspiratie!

Op zaterdag 11 en zondag 12 november 2023 vindt het Nature Talks Fotofestival weer plaats. We beloven dat het een leerzame, interessante en gezellige editie wordt met topsprekers uit binnen- en buitenland. Meer informatie volgt vanaf september. Houd dus vooral onze website in de gaten.

 

Fotoreizen nature talks bianca blonk-4

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!