Foto review & Portfolio review

Ben jij een fotograaf die al een tijd fotografeert? Wil je je graag verder ontwikkelen, maar je weet niet goed hoe? Je bent op zoek naar concrete tips en adviezen om een vervolgstap te maken en dus een betere fotograaf te worden? 

Het is erg leerzaam om van de expert te horen wat hij van je foto’s vindt, waar eventuele punten van verbetering liggen en vooral ook wat jouw sterke fotografische kanten zijn. Wij hebben meerdere fotografen die je hiermee kunnen helpen. Om je in dit proces te begeleiden bieden wij je tijdens het Nature Talks Online Photo Festival twee mogelijkheden. 

1. Foto-review

In een groepssessie worden 1 tot 2 van jouw beelden besproken (tegen bijbetaling). Je krijgt concrete feedback op jouw foto. Ook bewerkt onze fotograaf bijvoorbeeld jouw foto om je zo te laten zien waar eventueel nog winst te behalen is. Soms worden door kleine aanpassingen in de nabewerking, foto’s volledig getransformeerd. Uiteraard leer je veel van de fotocoach, maar zeker ook van elkaar.

2. Portfolio review

Laat je portfolio reviewen door een professionele fotograaf (tegen bijbetaling). Een portfolio is een overzicht van je beste werk. Je gebruikt dit bijvoorbeeld om anderen te overtuigen om met jou te gaan samenwerken (bijvoorbeeld het plaatsen van jouw beelden in een magazine). Ook kun je met een mooi portfolio potentiële klanten overtuigen dat zij jou moeten kiezen als fotograaf voor hun opdracht. Of wil je advies over het insturen van jouw beste foto voor een fotowedstrijd?

Het portfolio review is speciaal opgezet voor beginnende beroepsfotografen. Maar ben jij een enthousiaste hobby fotograaf die graag feedback op zijn/haar werk wil? Schroom dan zeker niet om een portfolio review te boeken.

Ontwikkel jezelf verder!

Mis dit dus niet en leer hoe topfotografen naar jouw beelden, bewerking en stijl kijken. Ontwikkel jezelf verder! Ga aan de slag met de concrete handvatten of speel je in de kijker bij de bladen.

Let op!
Vanaf 1 juli volgt meer informatie over het festival op onze website. Maar zet zaterdag 12 en zondag 13 november 2022
 alvast in je agenda. Dan vindt namelijk alweer de zesde editie van het Nature Talks Photo Festival plaats. Houd dus vooral onze pagina in de gaten.

Marsel van Oosten Nature Talks Photo Festival 2020
Mensenhand en hand van gorilla door fotograaf Jo-Anne McArthur Nature Talks Fotofestival

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!