Op Nature Talks zijn er genoeg eet en drinkmogelijkheden in congrescentrum de ReeHorst. Naast dat er op de beurs diverse stands staan met wat te drinken is er in het restaurant de gelegenheid om lekker te lunchen, tussendoortje te nuttigen of te dineren.

Drinken

Op de beursvloer heb je een beperkte keuze in drinken, denk aan koffie, thee, water en fris. In het café/restaurant kan je van alles krijgen, heerlijk verschillende soorten koffie, verse sappen of een borrel. Tevens biedt het restaurant een ruime keuze in eetmogelijkheden.

Ontbijt

Moest je even in de auto zitten en heb je een honger gekregen? Geen probleem, je kunt kiezen uit diverse broodjes.

Lunch

In het restaurant kan je diverse luxe en minder luxe warme en koude broodjes kopen en tevens warme snacks, soep, fruit, vruchtensappen en voor de liefhebbers natuurlijk ook een glaasje wijn of een lekker koud pilsje. De kaart in het restaurant biedt voldoende keuze voor iedereen.

Fotografencafé

In het cafe / restaurant Valentino’s is er de mogelijkheid om aan de gezellige bar onder het genot van een hapje, drankje en muziek bij te kletsen over de dag. Daarnaast nodigen wij alle winnaars van de fotowedstrijd uit, samen met bezoekers,  standhouders, sprekers alsmede ons team van collega’s.

Dinerticket ‘rond de wereld’

Kom je ook gezellig mee dineren? Dat kan! Op zaterdagavond kan je na het festival en de borrel in het fotografencafé aanschuiven bij alle sprekers van het festival. Nature Talks werkt overigens niet met naambordjes dus iedereen bepaalt zelf bij en met wie hij/zij gaat zitten. Wil je ook informeel mee eten en genieten van een heerlijk diner? Koop dan wel op tijd een ‘dinerticket’ want plaatsen zijn zeer beperkt: op = op. Je kan alleen een ‘dinerticket’ kopen indien je een ‘dag’ of ‘weekendticket’ voor het hoofdprogramma heb gekocht. Je koopt een ‘dinerticket’ voor maar € 35,- inclusief een parkeermunt t.w.v. € 7,-!

Het diner is overigens in buffetvorm en bestaat uit meerdere gangen en diverse keukens van over de hele wereld.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste de laatste nieuwtjes over het festival, aanbiedingen en kortingen!

Je bent succesvol ingeschreven!